четвер, 19 березня 2015 01:34

Футболісти "Евертона" тренувалися на бігових доріжках "Олімпійського"
11

Важко сказати, яким вийде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" та "Евертоном" з "Ліверпуля". Але передматчеве тренування команди Роберто Мартінеса вже увійшло в історію "Олімпійського".

 

"Іриски" провели його на бігових доріжках найбільшої арени України. На тренування гравці вийшли у кросівках і спортивній формі. Дехто з футболістів з цікавості поліз під покриття, яким накрили газон.

 
 
 

Журналістам дозволили подивитися за роботою "Евертона" 15 хвилин. За цей час команда раз пройшлася навколо поля.

Потім футболісти пробіглися.

А тоді розім´ялися у колі. Власне це і все, що вдалося побачити. 

Ще можна відзначити хороший настрій "ірисок" і загальну увагу преси до Ромелу Лукаку. Ну, в принципі, важко не помітити хлопця зростом 1,91 м і вагою 94 кг. 

 
 
 

"Евертону" пропонували провести тренування на стадіоні імені Баннікова, але англійці відмовилися. Обрали цікавіший варіант - бігові доріжки. Працювати на газоні "Олімпійського" ніяк не рекомендується. Поле і так втомлене важким графіком матчів і тренувань.

 
 
 

Власне з питання про стан газону почалася прес-конференція Роберто Мартінеса. Англійський журналіст цікавився, як це вплине на гру "Евертона".

 

"Шкода, що матч пройде не на хорошому газоні. "Динамо" - технічна команда і якісне поле потрібне у першу чергу господарям. Можливо, футбол буде не такої якості, як би хотілося, але фактор газону не гратиме ключової ролі".

Взагалі іспанець зачарував всіх своєю відкритістю, доброзичливістю і скромністю. Мартінес багато посміхався і ледь не у кожній відповіді висловлював компліменти "Динамо".

 "Ми не приїхали сюди грати на нічию. Ми хочемо забити. Ми поважаємо суперника. Матчі "Динамо" у чемпіонаті вразили мене. Ми розуміємо, яка чудова підтримка буде у киян, але ми постараємось виграти".

 

В "Евертона" є кілька кадрових втрат, але Мартінес не зациклювався на них.

"У Міралеса - невелика травма. Він отримав її ще у першому матчі з "Динамо". Леннон також не зіграє, але у нас хороший підбір виконавців. Важливо, як гравці налаштують себе психологічно.

Кадрові втрати "Динамо" в обличчі Ленса та Беланда Мартінес також не вважає катастрофічними.

"Такі великі клуби без проблем можуть знайти заміну 2-3 гравцям. Якби вилетіли 9 футболістів, тоді це могло б нам допомогти. В будь-якому випадку проти нас гратимуть 11 виконавців".

 

"Евертон" - єдина команда Англії в Лізі Європи. А після вильоту всіх англійців з Ліги чемпіонів, "іриски" стали останніми представниками Туманного Альбіону в Європі.

"Важко грати на два фронти, але я пишаюся нашим виступом в Лізі Європи. Це був фантастичний досвід, особливо для наших молодих гравців. Звичайно, ми хочемо дійти у турнірі якомога далі".

 

До захисника "Евертона" Шеймуса Коулмена цікавість журналістів була значно меншою, ніж до його наставника. Футболіст зізнався, що йому подобається грати в Лізі Європи і виділив Ярмоленка у "Динамо". Шеймус впевнений: щоб перемогти, треба закрити Андрія. 

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Евертон" розпочнеться о 20:00 на "Олімпійському". І щоб встигнути до стартового свистка і уникнути всяких незручностей рекомендуємо прийти на стадіон завчасно.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Евертона" тренувалися на бігових доріжках "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути