понеділок, 18 червня 2012 18:48

В Англії більше шансів на перемогу у матчі з Україною — Кім Чельстрем

В Англії більше шансів на перемогу у матчі з Україною — Кім Чельстрем
Кім Чельстрем вважає, що Англія має сильнішу команду. Фото: uk.eurosport.yahoo.com

Півзахисник національної збірної Швеції Кім Чельстрем розповів про шанси України у матчі з Англією - у вирішальному поєдинку за вихід у чвертьфінал Євро.

"Мушу вас розчарувати, але скажу, що в Англії більше шансів на перемогу. У них сильніша команда. Тим більше, повернеться Руні. Але Україна гратиме вдома. У будь-якому випадку матч триває 90 хв. Все може трапитися", - зазначив Чельстрем.

Футболіст розповів, що команда проміняла вихідний день на тренування.

"Тренер дав нам вихідний день після матчу з Англією. Ми не були зобов'язані тренуватися. Але всією командою вирішили його провести. Ми приїхали сюди не відпочивати, а грати у футбол. Нам залишилося зіграти останній матч. Він вже нічого для нас не вирішує, але ми хочемо його виграти і показати нашу найкращу гру. На турнірі у нас була дуже сильна підтримка вболівальників. Завтра ми також сподіваємося побачити наших фанів. Нам не все вдавалось на цьому турнірі. У нас було багато причин. Ми не були ефективні у штрафному майданчику. Пропустили 5 голів за два матчі. Це забагато. В принципі ми добре грали, але нам не вдалося набрати очок. Зараз ми перебуваємо у ситуації, у якій не думали опинитися. Тепер будемо готуватися до кваліфікації на ЧС-2014. Я не планую завершувати кар'єру у збірній. Я хочу продовжити грати за команду", - розповів півзахисник.

Чельстрем вважав збірну Франції фаворитом.

"Перед початком турніру я вважав Францію найсильнішою командою у нашій групі. У чвертьфінал вийдуть тільки дві команди з квартету. На жаль, нас там не буде", - зауважив він.

Футболіст не проти у майбутньому пограти у чемпіонатах України чи Росії.

"А чому б і ні? У футболі все може трапитися. Я був у Донецьку. Там є прекрасний стадіон. Але я не стверджую, що так і зроблю", - додав Чельстрем.

Нагадаємо, завтра збірна Швеції зіграє з Францією на "Олімпійському". Початок матчу о 21.45.

Зараз ви читаєте новину «В Англії більше шансів на перемогу у матчі з Україною — Кім Чельстрем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути