понеділок, 18 червня 2012 18:19

Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ — наставник збірної Швеції

Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ — наставник збірної Швеції
Ерік Хамрен оцінив виступ своєї команди на Євро-2012. Фото: novostimira.com.ua

Національній збірній Швеції дуже сподобалось в Україні. Команда втратила всі шанси на вихід з групи і завтра зіграє свій останній матч на Євро. О 21.45 скандинави зустрінуться на "Олімпійському" з командою Франції.

"Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ, - сказав на прес-конференції наставник скандинавів Ерік Хамрен. - Нам тут дуже сподобалось. Ми б хотіли ще на кілька тижнів тут затриматися. Нам дуже сподобалось в Україні".

Хамрен також оцінив виступ своєї команди на Євро.

"Ми показали гарну гру на турнірі. Але вона не принесла нам позитивного результату. Ми не набрали жодного очка. Це трошки болить. Завтра ми зіграємо наш останній поєдинок. Ми постараємося виграти його. Зробимо це заради наших вболівальників. Ця гра вже нічого не вирішує, але ми серйозно ставимося до кожного тренування та кожного матчу", - розповів він.

Проти Франції не зіграють двоє основних футболістів збірної Швеції.

"Через проблеми з ногами завтра нам не допоможуть Ельмандер, Расмус Ельм. Всі решта — здорові", - зазначив наставник.

Збірна Швеції послала свого скаута на матч Україна-Франція.

"У підготовці до матчу з французами ми скористаємося відео з матчу Україна-Франція. На поєдинку також був присутній наш скаут. У нас є вся необхідна інформація. Ми завжди так робимо", - розповів Хамрен.

Після поєдинку з Англією наставник збірної Швеції дав футболістам вихідний, але вони від нього відмовилися і провели тренування.

"Всі гравці прийшли на тренування. Я дуже задоволений. Я вірю, що наша команда завтра виграє. Ми готові до матчу з Францією", - наголосив він.

Захисник скандинавів Олаф Мельберг заговорив про закінчення кар'єри у збірній.

"Завтра Олаф зіграє з Францією. Щодо подальших його виступів за збірну, то все залежатиме від його клубної кар'єри. У нього закінчився контракт з його командою. Наразі невідомо, де він продовжить виступи", - додав Хамрен.

Після прес-конференції збірна Швеції не проводила традиційного тренування на полі "Олімпійського". Команда тренувалася зранку.

Зараз ви читаєте новину «Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ — наставник збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути