субота, 16 червня 2012 17:17

Шведські фани безкоштовно роздавали квитки та мочилися під деревами
5

Фото: Фото: Володимир ХОМ'ЯК

Напередодні матчу Англія-Швеція біля стадіону "Олімпійський" зібралося близько 17 тисяч шведських уболівальників. У руках у кожного пиво.

За годину до матчу наспівують пісні та вигукують кричалки. На газоні за 50 метрів від воріт стадіону в ряд стають семеро шведів. Спускають штани та випорожняються, не соромлячись прохожих. Наряд міліції стоїть неподалік. На такі дії шведів не реагують. Дехто з них лише посміхається.

"Були б то наші і не було б то "Євро", - сміється до свого товариша чоловік із нафарбованими прапорцями України на щоках.

Тим часом на сходах біля кас стадіону розмістилося близько 100 шведів. Співають пісню на шведській. У ній лунає слово "Київ". Коли вимовляють назву столиці, кланяються.

До біотуалетів вишикувалась черга. Ті, хто стоять першими закривають носи, кривляться.

"Нот гут", - кривить носом чоловік в окулярах, одягнений у футболку збірної Швеції, на голові кепка із символом Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведські фанати користувались жіночим туалетом

Підходить Лінда Сйостен. У руках тримає два квитки номіналом 30 євро.

"Безкоштовно. Беріть. Мої друзі не підуть. Просили продати, але ніхто не хоче брати. Тут у всіх є квитки", - простягає два "тікета".

Місця розміщені у фан-секторі шведів, тому беремо подарунок, незважаючи на те, що маємо свої.

Тим часом дерево неподалік оточило з десяток шведів. Познімали штани і мочаться. Ріка із випорожнень стікає на дорогу. Кілька курсантів сміються, але все-таки підбігають до іноземців і показують руками в напрямку туалетів. Шведи повільно підтягують штани та ідуть займати чергу до вбиралень.

Фани в найбільш оригінальному вбрані цікавлять українців. Білява дівчина підходить до чоловіка у комбінезоні в кольорах збірної Швеції. Її товариш фотографується з групою "вікінгів".

Нагадаємо, збірна Швеції програла Англії із рахунком 3:2 і втратили всі шанси на вихід із групи.

Зараз ви читаєте новину «Шведські фани безкоштовно роздавали квитки та мочилися під деревами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути