пʼятниця, 19 вересня 2014 01:46

"Арбітр не збирався давати Ротаню картку, але потім побачив кров" - Кравченко

"Арбітр не збирався давати Ротаню картку, але потім побачив кров" - Кравченко

Півзахисник "Дніпра" Сергій Кравченко прокоментував поразку команди від міланського "Інтера" в стартовому поєдинку групового раунду Ліги Європи.

- Звичайно, неприємно програвати. Гра, в цілому, нічийна. Якби не сталося вилучення, гра напевно закінчилася б 0:0. У них було більше контролю, але моментів не особливо було багато. Ми небезпечно контратакували, але програли. Цей матч потрібно швидше забути і готуватися до інших ігор, не менш важливих.

- Що сталося в епізоді з другою жовтою карткою Ротаня? Розмови?

- Ні, за порушення. Але мене в цей момент замінили, і я з лавки погано бачив. Русик каже, що на жовту там не тягнуло. Арбітр не збирався її давати, але потім побачив кров або ще щось. Там в попередньому моменті була забинтована нога і йшла кров. Але судити мені важко, повтору я не бачив, далеко знаходився.

- В турнірному плані поразка дуже важлива?

- Було б непогано набрати одне очко. І для впевненості, і взагалі, очко - це очко. Не скажу, що ми заслужили на перемогу, але на поразку ми теж не заслужили.

- Про фаворитів групи рано говорити?

- "Інтер" від початку був фаворитом. Але сьогодні була тільки перша гра, попереду ще п'ять. Будемо виходити, щоб перемогти і вийти в наступний раунд.

Нагадаємо, у стартовому поєдинку групового раунду Ліги Європи "Дніпро" на "Олімпійському" мінімально програв міланському "Інтеру".

Зараз ви читаєте новину «"Арбітр не збирався давати Ротаню картку, але потім побачив кров" - Кравченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути