пʼятниця, 02 грудня 2011 10:10

Злодій-невдаха в Німеччині намагався пограбувати неіснуючий банк

Злодій-невдаха в Німеччині намагався пограбувати неіснуючий банк

Житель Німеччини, взявши в заручники перехожу, зайшов у будівлю, де, як він вважав, знаходився банк, проте замість каси він знайшов тільки принтер і банкомат.

Суд землі Оснабрюк засудив 57-річного уродженця Гельзенкірхена, 22 рази судимого, до тюремного ув'язнення строком до 7 років. Німець намагався пограбувати банк, якого насправді не існувало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 88-річна бабуся прогнала озброєного злодія, стрибнувши йому на спину

У травні він приїхав на вкраденому VW Caddy в село Вальхум, Нижня Саксонія, з метою "зірвати" в місцевому відділенні банку великий куш - 10 тис. євро.

Перед будівлею він одягнув маску та взяв у заручники жінку, яка проходила повз. Наставивши на неї зброю, змусив увійти всередину. Однак, увійшовши в будівлю, він виявив, що філія банку давно закрилась і в приміщенні знаходились лише банкомат, принтер для чеків і реклама. "Це було велике розчарування", - зізнався він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голий тель-авівець затримав злодія, який проник до нього в квартиру

Грабіжник з місця невдалого злочину спробував утекти, проте зробив ще одну помилку. Біля входу в "банк" він залишив вкрадений автомобіль, де, крім іншого був знайдений пластиковий пістолет і сертифікація Німецького комітету технічних норм і стандартів, за якою поліції вдалося знайти злочинця, пише Bild.

Зараз ви читаєте новину «Злодій-невдаха в Німеччині намагався пограбувати неіснуючий банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути