четвер, 03 листопада 2011 09:58

Серена Вільямс прийняла допінг-офіцера за грабіжника

Серена Вільямс прийняла допінг-офіцера за грабіжника

Колишня перша ракетка світу американська тенісистка Серена Вільямс помилково прийняла співробітника антидопінгової служби за грабіжника. Про це повідомляє сайт TMZ.

Інцидент стався минулого тижня, коли спортсменка перебувала у своєму будинку в Лос-Анджелесі, проте у пресу інформація про те, що трапилося потрапила тільки 2 листопада. У твіттері спортсменки про цю подію не повідомлялося.

Допінг-офіцер прийшов до будинку тенісистки 26 листопада близько шостої ранку. Невідомого відвідувача зафіксували камери спостереження, і людина, яку TMZ називає асистентом тенісистки, подзвонив в поліцію, повідомивши про грабіжника.

Сама Вільямс пішла у спеціально укріплену кімнату, щоб захистити себе від вторгнення. Як відзначає сайт Yahoo! Sport, особлива обережність тенісистки могла бути викликана спогадами про інцидент, що стався в 2011 році раніше, коли невідомий, який намагався проникнути в її будинок, був затриманий.

На цей раз затримання не відбулося. Поліцейські прибули до особняка Вільямс, однак незабаром з'ясувалося, що відвідувач будинку спортсменки прийшов взяти у неї допінг-пробу. Чи вдалося допінг-офіцеру виконати свою місію, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс прийняла допінг-офіцера за грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути