пʼятниця, 09 вересня 2011 05:00

Грабіжник загубив у банку китайський годинник

По обіді 6 вересня у відділенні "Приватбанку" в обласній лікарні Рівного розлетілася скляна вітрина. Її розбив каменюкою чоловік у капюшоні та респіраторній масці. Вилаявся і забрав у касирки 14 тис. грн, $1 тис., 2 тис. євро та 100 тис. російських рублів. Опісля зник.

— Пограбування тривало півхвилини, — каже Тамара Лисенко з обласної міліції. — Уламки скла порізали руку касирці. Працівниці перелякалися, проте натиснули тривожну кнопку. Правоохоронці прибули менш ніж за 2,5 хвилини, але грабіжник утік.

Міліціонери шукають нападника. Йому загрожує до шести років в'язниці. Камера відеоспостереження банку зафіксувала чоловіка. На вигляд йому 20–22 роки, зріст — 170–175 см, худорлявий. Експерти виявили відбитки пальців і сліди взуття грабіжника. Під час нападу він загубив годинник "Альберто Каваллі".

— Це — дешевий молодіжний бренд. Коштує такий годинник китайського виробництва від 100 до 350 гривень. Їх роблять кварцеві на ремінці або браслетові, прикрашають дешевим блискучим каміння, — каже Катерина Осинська з рівненського магазину "Євротайм".

У грудні торік невідомі вже грабували відділення "Приватбанку" на вул. Шевченка в Рівному. Винесли 120 тис. грн. У травні цього року двоє в масках обчистили відділення "Приватбанку" на вул. Гагаріна, 67а. Забрали 28 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник загубив у банку китайський годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути