вівторок, 17 січня 2012 16:41

Колготки та шампунь дарують чоловіки без фантазії, а техніку - прагматики

Колготки та шампунь дарують чоловіки без фантазії, а техніку - прагматики

- Коли чоловік дарує жінці подарунок, навіть не підозрює, що може багато розповісти про себе, - впевнена столичний психолог  40-річна Тетяна Милованова. - По подарунку жінка може дізнатися, як ставиться до неї залицяльник. Якщо чоловік вгадав з подарунком, значить він добре розуміє і відчуває свою кохану.

- Якщо дарує цукерки, значить у чоловіка голова забита своїми справами і він скоріш за все купив подарунок в останні хвилини. Виняток, якщо ви любите солодке і чоловік вам у цьому догоджає.

- У чоловіка, який дарує колготки, шампунь або мило, немає фантазії. Адже справжній подарунок — це те, що людина собі ніколи не купить просто так. Звісно, предмети гігієни жінка регулярно купує собі сама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки обирають за датою народження

- Якщо чоловік подарував дівчині фартух, прихватки або інші господарські речі, бачить у ній гарну господарку, яка дбає про дім. Але це також може говорити й про те, що чоловік вважає місце жінки на кухні.

- Гроші дарує лінивий або той, хто дуже турботливо ставиться до обраниці. Він боїться її розчарувати, тому дає можливість їй самій вибрати подарунок. Якщо чоловік проявляє турботу й по життю, то це саме той випадок.

- Подарунок корисний для роботи говорить про те, що чоловік поважає інтереси партнерки. А якщо дарує дорогі вітаміни, це показує чоловіка лише з гарної сторони. Значить дуже піклується про здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де Дід Мороз бере гроші на подарунки?

- Парфуми — традиційний подарунок для жінок. Їх дарують тоді, коли немає часу придумати щось оригінальне. Це не завжди погано, бо сьогодні мало в кого є багато вільного часу. Тому жінці краще самій розповісти чоловіку свої вподобання у парфумах.

- Побутову техніку дарують практичні чоловіки. Особливо, якщо їхні наміри до жінки дуже серйозні, коли вони готові думати про спільне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер річну зарплату витратив на подарунки дітям

- Золоту обручку презентують у двох випадках: коли чоловік має серйозні наміри і коли навпаки вирішив припинити відносини. Але не завжди подарунки можуть визначити поведінку людини. Для когось дорогі цукерки — дуже серйозна покупка, а для іншого золотий браслет — просто дрібниця. Головне — щирі відносини.

Зараз ви читаєте новину «Колготки та шампунь дарують чоловіки без фантазії, а техніку - прагматики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути