пʼятниця, 30 грудня 2011 06:30

Подарунки обирають за датою народження

За днем народження можна вирахувати, що дарувати людині на Новий рік.

— У рік Дракона треба дарувати речі, пов'язані з подорожами, — радить Ніна Малярова, столичний психолог і нумеролог. — — У людей з'явиться бажання більше мандрувати. Удалим презентом будуть путівки, одяг для відпочинку, фотоапарати й відеокамери.

Треба додати всі цифри дати й року народження і звести до одного числа. Наприклад: 12.03.1981. 1+2+0+3+1+9+8+1 =25, 2+5=7.

Якщо вийшла цифра 1 — даруйте речі, що надають людині статусу. Наприклад, гарну ручку, блокнот, портфель. Але не годинник — такий презент не годиться.

2 — зрадіють квиткам на концерт, вечері в ресторані. Такі особи люблять спілкуватися, їм хочеться виходити на люди.

3 — зазвичай самі натякають, що подарувати. Та якщо не почули побажань — сміливо купуйте парфуми і все, що пов'язано з аромотерапією: олії, аромолампи, косметику із догляду за шкірою.

4 — краще підійти і запитати, чого людина хоче. Вони цінують практичні речі. Жінкам сподобається побутова техніка, чоловікам — дриль чи газонокосарка.

5 — найбільші любителі подорожувати. Путівки й одяг для мандрівок — їм. Згодяться аксесуари — рукавички, ремені, сумочки. А ще декоративна косметика.

6 — жінки сяятимуть від щастя, якщо отримають речі для квартири: картини, лампи, штори. Чоловікам можна вручити гарні шахи чи шашки.

7 — в усьому шукають істини. Добрими будуть книжки, розвивальні ігри, квитки на тренінги з розкриття потенціалу. Вони романтики. Можна дарувати кольорову постільну білизну, організувати романтичний вечір при свічках. Новий рік їм краще зустрічати вдвох, бо галасливих компаній не люблять.

8 — можна дарувати будь-що. Головне при цьому — хвалити. Вони, як ніхто інший, люблять гроші. Сміливо вручайте конверт або сертифікати на покупки.

9 — ідеалісти, шукають гармонії. Дуже стильні. Придивіться, якщо в людини є комп'ютер "Еппл", подаруйте таку ж мишку. До сумочки від "Луї Віттон" — шалик цього ж бренду. Можна згадати, що у "дев'ятки" є в гардеробі чи на кухні. Можливо, жінка купує техніку "Скарлетт" чи "Філліпс". Презентуйте фен або чайник такої ж фірми.

Зараз ви читаєте новину «Подарунки обирають за датою народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути