Ексклюзивы
воскресенье, 16 сентября 2012 10:00
Вікторія Хоменко
Вікторія Хоменко
Вікторія Хоменко

Поцілунок у чоло

– У губи майже ніхто не цілував. А так – десь між вухом і носом. На день наважувалися чмокнути четверо-п'ятеро хлопців. Дівчат не було, – каже Ліза.

Моя знайома – одна з п'яти Сплячих Красунь у Національному художньому музеї. Підписали ­угоди, що ­готові вийти заміж, якщо розплющать очі після поцілунку. ­Цілувати могли всі відвідувачі, хто не забув удома ­паспорт.

– Спочатку був мандраж, – ­згадує Ліза першу годину сну в проекті ­Тараса Полатайка. – Якийсь хлопець схилився наді мною і почав говорити англійською. Щось типу: "Якщо ­віриш у казку – маєш розплющити очі". А я йому: "Якщо розплющу – ­будуть наслідки". Тут підходить Полатайко і каже, що Сплячим Красуням не можна розмовляти. Хлопець не цілує, а кладе поруч зі мною якусь коробку. Я рукою торкнулася – мабуть, цукерки. Хотіла зіпхнути. Тут подруга помітила – нахиляється: "Ти обережніше, бо iPad скинеш".

Якщо розплющу очі – будуть наслідки

Удома Ліза одразу кидалася до відео­запису з галереї. Один із поцілунків передивлялася кілька разів:

– Лежу. Сплю. Відчула, що ­увімкнули додаткове світло – певно, для ­каме­ри. Вже, думала, привели підставного принца, який цілуватиме для телесюжету. Ходив навколо мене, матрац погладив. А тоді поцілував. Дуже ніжно й довше за всіх попередніх.

Виявилося, то був співак Ігор Гаркевич із гурту "Чотири королі". ­Врешті, з п'ятьох Красунь розплющила очі одна, 24-річна Яна. Її в чоло поцілувала на два роки молодша Катерина.

– Не очікував, що Спляча Красуня прокинеться від поцілунку в лоба, – каже після фінального шампанського Тарас Полатайко.

Ліза поки що не розпаковує іРad. На коробці знайшла електронну адресу, куди відписала, що хоче повернути подарунок. Виявилося, хлопець живе в Штатах. Узимку він приїде до Києва ще раз – аби знову спробувати поцілувати Лізу.

Сейчас вы читаете новость «Поцілунок у чоло». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть