Ексклюзивы
понедельник, 17 июля 2006 20:01

Хавьєр Клементе очолив збірну Сербії

Колишній тренер збірної Іспанії Хавьєр Клементе, 56 років, став новим тренером національної команди Сербії, повідомляє Рейтерс. Про це стало відомо у понеділок.

Після невдалого виступу на Кубку світу 2006 ще об"єднаної команди Сербії та Чорногорії, відставка головного тренера була прогнозованою. Ілія Петковіч не став тягнути час і сам подав у відставку.

- Я вдячний всім гравцям моєї команди, які працювали зі мною, і чиновникам федерації, які створили умови для прогресу футболу у нашій країні. Час покаже, що я був правий, - попрощався зі збірною Пєтковіч.

Клементе підписав контракт з федерацією терміном на два роки із зарплатою в 700 тисяч євро на рік.

- Вже можна з упевненістю казати, що Клементе - наш новий тренер. Ми провели переговори з багатьма європейськими спеціалістами і вибрали саме його, - запевнив відповідальний чиновник Футбольної асоціації Сербії Звездан Терцич.

У відбірковому турнірі до Євро 2008 збірній Сербії доведеться зіграти з командами Португалії, Бельгії, Польщі, Фінляндії, Арменії, Казахстану та Азербайджану.

Сейчас вы читаете новость «Хавьєр Клементе очолив збірну Сербії». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть