понеділок, 17 липня 2006 20:01

Хавьєр Клементе очолив збірну Сербії

Колишній тренер збірної Іспанії Хавьєр Клементе, 56 років, став новим тренером національної команди Сербії, повідомляє Рейтерс. Про це стало відомо у понеділок.

Після невдалого виступу на Кубку світу 2006 ще об"єднаної команди Сербії та Чорногорії, відставка головного тренера була прогнозованою. Ілія Петковіч не став тягнути час і сам подав у відставку.

- Я вдячний всім гравцям моєї команди, які працювали зі мною, і чиновникам федерації, які створили умови для прогресу футболу у нашій країні. Час покаже, що я був правий, - попрощався зі збірною Пєтковіч.

Клементе підписав контракт з федерацією терміном на два роки із зарплатою в 700 тисяч євро на рік.

- Вже можна з упевненістю казати, що Клементе - наш новий тренер. Ми провели переговори з багатьма європейськими спеціалістами і вибрали саме його, - запевнив відповідальний чиновник Футбольної асоціації Сербії Звездан Терцич.

У відбірковому турнірі до Євро 2008 збірній Сербії доведеться зіграти з командами Португалії, Бельгії, Польщі, Фінляндії, Арменії, Казахстану та Азербайджану.

Зараз ви читаєте новину «Хавьєр Клементе очолив збірну Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути