Ексклюзивы
четверг, 16 августа 2012 20:09
Сергей Морозов
Сергей Морозов
Заслуженный тренер Украины

Тимощуку потрібно було взяти приклад з Шевченка та Вороніна

Гра збірної України в матчі з Чехією дає привід для оптимізму. Найголовніше - команда почала якісно атакувати, чого раніше довго не було. Погано, звичайно, те, що не забили. Маючи таку перевагу в грі і фантастичну підтримку вболівальників на трибунах. Моменти потрібно реалізовувати, в офіційних матчах кожна можливість забити - на вагу золота.

Олег Блохін зараз будує нову команду, якій потрібні нові лідери - Ярмоленко, Коноплянка, Ракицький. Язик не повернеться назвати їх необстріляною молоддю. Добре себе на домашньому Євро проявив Хачеріді, чудову гру зараз демонструє Гармаш. Якщо хлопці не знизять до себе вимоги і будуть далі працювати над собою, за майбутнє збірної, так само як і за їх власне, можна бути спокійним.

Що стосується Тимощука, вважаю, що він мав скласти компанію Шевченку і Вороніну. Йти потрібно вчасно, а Анатолій з цим затягнув. Ніщо не вічне, роки своє беруть, і конкурувати з молодими хлопцями йому буде вкрай складно.

Оборонна лінія - Бутко, Хачеріді, Ракицький, Селін - залишила приємне враження. Поки складно сказати, наскільки вона оптимальна. Але однозначно перспективна.

У будь-якому випадку, тільки перші офіційні ігри покажуть, наскільки команда готова до вирішення серйозних завдань.

Сейчас вы читаете новость «Тимощуку потрібно було взяти приклад з Шевченка та Вороніна». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть