Ексклюзивы
пятница, 27 ноября 2009 16:50

Очищена вода вбереже від епідемії

Очищена вода вбереже від епідемії

Основна хімічна складова людського організму - вода. Від того, яку воду ми споживаємо, залежить і те, наскільки ми здорові. Видатний французький хімік та мікробіолог Луї Пастер стверджував: "Людина випиває 90 відсотків своїх хвороб". Вода може стати причиною серйозних захворювань, а може зцілити від багатьох недуг та зміцнити здоров"я. Уся справа у правильному виборі води для пиття. Вода: регулює температуру тіла, забезпечує доставку поживних речовин та кисню до всіх клітин тіла, захищає й буферизує життєво важливі органи, бере участь у процесі травлення, допомагає поживним речовинам засвоюватися органами, виводить шлаки й відходи процесів життєдіяльності.

Уявлення про те, що вода, що надходить до наших домівок, чиста та безпечна для споживання, бо її очищують на централізованих міських водоочисних станціях, хибне. З одного боку - норми, до яких намагаються привести воду на станціях, є суттєво заниженими (наприклад, порівняно з європейськими) й обумовленими фінансовою можливістю держави забезпечити певний рівень очищення води. З іншого - не слід забувати про те, що перш ніж потрапити до вашої домівки, вода долає кілометри трубопроводів, яким уже десятки або й сотні років і багато з яких перебувають в аварійному стані. Це сприяє додатковому забрудненню води іржею, важкими металами. У неї можуть потрапити мікроорганізми та органічні забрудники. Більше того, ні для кого не секрет, що воду, яка надходить із природних водойм, знезаражують переважно за допомогою хлору. А ви замислювалися над тим, що хлор, утворюючи сполуки (загалом їх ідентифіковано 11), перетворюється із захисника на повільного вбивцю? Похідні хлору (хлороформ, хлорфенол, хлориди, залишковий хлор тощо) мають онкогенний і мутагенний ефекти, тобто здатні впливати на генетичний апарат людини. Високий вміст у воді хлору та його сполук провокує респіраторно-вірусні захворювання, пневмонію, гастрити і, що найстрашніше,- ймовірно, онкологічні (ракові) недуги.

Зважаючи на якість води, що біжить із міських кранів, більшість львів"ян, які дбають про власне здоров"я, впродовж кількох років набирають її з автоцистерн. Хоч і коштує вона недешево (в середньому 40 коп. за літр), та це однаково вигідніше, ніж купувати у магазині втричі дорожчу воду заводського розливу. Що ж, люди врешті забули про осад та накип у чайниках чи баняках. Однак тепер вони хотіли б знати, за що платять гроші, - за звичайну чисту воду чи за таку, яку видобули з артезіанської свердловини. А це різні речі.

А ще не дає спокою запитання: з якого це дива працівники санстанції не помічають, що на цистернах не зазначено місця видобування й розливу води? Та й узагалі на них немає жодної інформації, не прикріплено навіть звичайного дозволу міської ради на право торгувати.

Що ж робити? Чи існує можливість 100-відсоткового очищення питної води в домашніх умовах?

Оптимальним вирішенням проблем з водопровідною водою, найдоступнішим за ціною та найефективнішим є використання побутових комбінованих фільтрів, які сполучають принципи тонкого механічного очищення та сорбційного очищення води, або таких, що очищують воду на молекулярному рівні. Водоочисні фільтри здатні затримувати шкідливі забруднення, як механічні - пісок, іржу, нерозчинене залізо, так і хімічні - хлор, хлорорганічні сполуки, важкі метали, феноли, пестициди тощо. Фільтр для води у вашій оселі - це передусім запорука вашого здоров"я, зручність у використанні та економія порівняно з бутильованою водою. Споживаючи очищену воду, ви вберігаєте організм від різноманітних недуг, в тому числі від каміння в нирках та солей у суглобах, заощаджуєте на ліках. А ще, безумовно, насолоджуєтесь насиченішим смаком чаю, кави та страв, приготованих із використанням чистої води. Правильному обравши фільтр для жорсткої води, ви також забудете про накип у чайнику.

Звернімося по консультацію до фахівця компанії "Аквафор Центр" Олега В"ячеславовича Ніколаєва:

-Так, воду можна очистити за допомогою зворотно-осмотичної системи "Аквафор Осмо". Зворотний осмос - це спосіб очищення, за якого вода проходить через спеціальну напівпроникну мембрану. Гранично малий розмір пор і особлива физико-хімічна будова мембрани дозволяють проникати крізь неї тільки молекулам води. Для решти домішок мембрана - нездоланна перешкода. Таким чином, проходячи крізь системи "Аквафор Осмо" і "Кристал Осмо", питна вода позбувається всіх домішок і стає ідеально чистою.


Від чого очищує:

активний хлор, хлориди, сульфати - 100%

кальцій, магній, залізо, марганець - 100%

нітрати - 50%

загальна мінералізація - 99%

органічні домішки - 100%


Системи зворотного осмосу "Аквафор Осмо" і "Кристал Осмо":

- випускаються в різній комплектації й різної продуктивності. Усі системи зворотного осмосу мають накопичувальну посудину місткістю 10 л і кран для чистої води;

- ідеально підходять як для квартири, так і для використання в кафе, ресторанах,барах. Годяться для в кавоварок і льодогенераторів;

- надійно затримують усі домішки;

- знижують жорсткість води без потреби регенерації модулів.

Зворотно-осмотичні системи "Кристал Осмо" - ідеальне рішення для якісного очищення питної води завдяки сполученню зворотно-осмотичної мембрани Ultra Teck (США) і сорбційних модулів "Аквафор",  виготовлених за технологією "карбон-блок".

Якщо ви дбаєте про своє здоров"я  та самопочуття своїх близьких, подбайте про чистоту води, яку споживаєте.

Із питань придбання фільтрів для води звертайтеся до консультантів "Аквафор" за тел.:

(032) 245 37 72.

www.aquaphor.ua

Сейчас вы читаете новость «Очищена вода вбереже від епідемії». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть