Ексклюзивы
понедельник, 20 апреля 2020 17:00
Роман Шахрай
Роман Шахрай
Журналист

Треба дати шанс Костюку чи Морозу

"Динамо" може посісти друге місце і змагатися за право грати у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Ігор Суркіс може тішити себе думкою, що перший сезон у 57-річного Олексія Михайличенка пішов на адаптацію і йому треба дати час.

Уболівальники команди можуть сподіватися, що "Шахтар" врешті просяде і вони вхоплять один-два чемпіонські титули, як це було в Реброва.

Та очевидно, що все це матиме сенс без нинішнього тренера. Михайличенко робить ставку на фізичну готовність. У 1980-х і на початку 1990-х, коли він грав, цим справді "козиряли". Але європейські клуби давно підтягнули цю здатність і в біганині нашим не поступляться.

"Порту" Моуріньйо і збірна Греції з їхніми уміннями захищатися – учорашній день. Виграють команди, які вміють і пресингувати, й атакувати – як-от "Ліверпуль" Клоппа.

2014-го Суркіс замінив Олега Блохіна на Сергія Реброва. Це дало результат. Тепер час попросити Михайличенка і дати шанс Ігорю Костюку чи Юрію Морозу – тренерам, які працювали з "дублем". Бо іноземця Суркіс не покличе – він має говорити з тренером однією мовою.

Михайличенко такий варіант прийме з радістю. Він не хоче тренувати. Вік такий, що комфортніше бути в кріслі спортивного директора

Сейчас вы читаете новость «Треба дати шанс Костюку чи Морозу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть