Ексклюзиви
понеділок, 20 квітня 2020 17:00
Роман Шахрай
Роман Шахрай
Журналіст

Треба дати шанс Костюку чи Морозу

"Динамо" може посісти друге місце і змагатися за право грати у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Ігор Суркіс може тішити себе думкою, що перший сезон у 57-річного Олексія Михайличенка пішов на адаптацію і йому треба дати час.

Уболівальники команди можуть сподіватися, що "Шахтар" врешті просяде і вони вхоплять один-два чемпіонські титули, як це було в Реброва.

Та очевидно, що все це матиме сенс без нинішнього тренера. Михайличенко робить ставку на фізичну готовність. У 1980-х і на початку 1990-х, коли він грав, цим справді "козиряли". Але європейські клуби давно підтягнули цю здатність і в біганині нашим не поступляться.

"Порту" Моуріньйо і збірна Греції з їхніми уміннями захищатися – учорашній день. Виграють команди, які вміють і пресингувати, й атакувати – як-от "Ліверпуль" Клоппа.

2014-го Суркіс замінив Олега Блохіна на Сергія Реброва. Це дало результат. Тепер час попросити Михайличенка і дати шанс Ігорю Костюку чи Юрію Морозу – тренерам, які працювали з "дублем". Бо іноземця Суркіс не покличе – він має говорити з тренером однією мовою.

Михайличенко такий варіант прийме з радістю. Він не хоче тренувати. Вік такий, що комфортніше бути в кріслі спортивного директора

Зараз ви читаєте новину «Треба дати шанс Костюку чи Морозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути