Ексклюзивы
понедельник, 24 сентября 2007 08:51

Пікет проти етноциду російського народу пройде в Сімферополі

Сьогодні бвля будівлі Генерального консульства Росії в Сімферополі проросійські організації Криму проведуть протестний мітинг-пікет "Росіянам Російській Федерації - Олімпіада, росіянам Криму і Севастополя - геноцид".

Про це повідомив один з організаторів акції, представник "Народного фронту Севастополь - Крим - Росія" Святослав Компанієц.

"На цій акції ми звернемося з петицією до керівництва Російської Федерації, Державної думи з проханням звернути увагу на те тяжке положення, яке склалося з основними громадянськими правами і свободами російського народу Криму", - відзначив Компанієц.

"Зокрема, ми вкажемо, що процес українізації тільки підсилив обороти після приходу Партії регіонів до влади. Ми не можемо користуватися російською мовою ні в охороні здоров"я, ні в судочинстві. По суті справи, сьогодні ми можемо говорити про етноцид російського народу", - заявив організатор.

"Ми вийдемо з плакатами "Де російська мова?". Крім того, ми попросимо надати нам моральну і інформаційну допомогу в проведенні фестивалю російської мови і культури в Севастополі до кінця цього року. План заходів нами розроблений, він буде направлений президентові Росії, а також в Державну думу", - додав Компанієц.

За його словами, пікет почнеться о 11:30, в нім візьмуть участь 50-60 осіб; дозвіл на акцію виданий міськвиконкомом Сімферополя.


За матеріалами Эхо Москвы

Сейчас вы читаете новость «Пікет проти етноциду російського народу пройде в Сімферополі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть