Ексклюзивы
среда, 08 августа 2012 17:48

Віталій Козловський свариться постійно - але тільки на роботі

 

Коли Віталій Козловський востаннє

Плакав. Тиждень тому, коли поет і композитор Олександр Яшин прислав нову пісню. 2007-го він написав мені композицію "Знаю". Всі пісні, які пропонував відтоді, мені не підходили. А остання – про любов і стосунки – зачепила. Слухав її 150 разів підряд. У якийсь момент з очей полилися сльози. Хвилин 20 не міг зупинитися.

Витрачав велику суму грошей. На початку тижня. До мене в гості приїхала мама. Ми не бачилися з нею два роки. Вирішив купити їй мобільний телефон. У неї мобілка була, але старенька. Я придбав за 500 доларів. Нею зручно користуватися, бо має великі клавіші.

Отримував подарунок. Минулого місяця. Покликали на одну телепередачу і  попросили принести хоча б два подарунки від фанаток. Я взяв картину і свій портрет, вишитий хрестиком. Наприкінці передачі в студію зайшла дівчина, яка півтора року плела для мене плед. Він дуже м'який і теплий. На ньому вив'язані мої ініціали й сердечка.

Був у супермаркеті. Цієї неділі. Люблю ходити між рядами й роздивлятися товари. Найдовше затримуюся біля прилавків зі спеціями.

Відчував нестримний голод. Півтора місяця тому записував на студії пісню. Працював недовго, але чекав, доки запишуть гітару, бас-гітару і барабани. Коли закінчили, виявилося, що просидів у студії 9 годин. У животі бурчало.

Сварився. Сварюся постійно – але тільки на роботі.

Готував їсти. Перед приїздом мами зварив борщ. У мене можуть не вийти голубці чи вареники, але борщ завжди смачний.

Цілувався. Сьогодні вже з кількома. З останньою – моїм директором Яною Прядко, коли віталися.

Давав милостиню. Три тижні тому. Біля мого будинку підійшло мале гівно і давай просити грошей: "Мне нужны денежки. Хочу сделать маме подарок". Я дав невелику суму й сказав: "Якщо брешеш, тобі ці гроші щастя не принесуть". За три дні він знову підходить. Не впізнав мене, бо я був у кепці й окулярах. Почав говорити те саме. Я сказав, щоб забирався геть.

Сповідався. Перед Богом – учора ввечері. В церкві цього не роблю. Вірю: сповідь перед Богом дієвіша, ніж перед людиною.

 

Сейчас вы читаете новость «Віталій Козловський свариться постійно - але тільки на роботі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть