Ексклюзивы
четверг, 23 сентября 2010 13:21

Весільні вбрання у вікторіанському стилі коштували 4000 гривень

22-річний програміст Владислав Кривобородов та 27-річна Ганна Морозова з Київського вогняного театру познайомилися в березні 2010-го. Влад залишив коментар під однією з фотографій Ганни на її сторінці в інтернеті. 10 вересня вони одружилися.

Весілля робили в стилі стімпанка. Це відгалуження наукової фантастики, яке моделює альтернативний варіант розвитку людства. Як правило, автори стилізують свої світи під епоху вікторіанської Англії. Обов'язковою умовою для кожного запрошеного на весілля були відповідні костюми.

Наречені готувалися близько двох місяців. Майже все шили за власними ескізами на замовлення. Матеріали купували в понад десяти місцях - від блошиного ринку до елітної крамниці. Ганна любить блакитний колір, тому він домінував у її вбранні. Синіми зробила циліндр і корсет.

- Циліндр замовили на сайті shapka.net.ua. Віднесли їм матеріал, ескізи й за тиждень забрали готовий. Заплатили 250 гривень. На ньому я сама прикріпила смужку та брошку, яку змайструвала з поламаного годинника. Корсет має шкіряні підтяжки - для них порізали мамин плащ.

Фату, блузку з 65 ґудзиками та спідницю з п'ятьма під'юпниками шила кравчиня. Вся робота коштувала 1340 грн.

- Довго сміялися, коли Влад помилково викинув у сміття пакет із туфлями, в яких я хотіла бути на весіллі. Їх позичила у своєї подруги Олени. Довелося купувати нові. За 350 гривень зі знижкою знайшла в торговельному центрі "Аладдін".

Владу туфлі купували також там, але за 900 гривень. На ньому їх добре видно, не те що мої - під спідницями. Сорочку, жилетку, краватку-бант, штани й сюртук шила кравчиня. На штанах знизу були поножі, які у вікторіанські часи використовували для верхової їзди. Старовинний чоловічий годинник придбали на аукціоні eBay за 50 доларів. За три тижні його доставили зі США. Весь одяг готовий був за два дні до весілля. На обидва костюми витратили близбко 4000 гривень.

Наші обручки - це п'ять вузьких обручок на шарнірах. Коли вони розкладаються, то виходить квітка, а в складеному вигляді - обручка. Побачили зразок в інтернеті. Потім знайшли дівчину зі Львова, яка робить прикраси. Намалювали їй ескізи, і вона зі срібла виготовила нам ці обручки.

У вбранні вікторіанської доби на весілля прийшли всі 40 гостей. У РАЦСі їх спочатку прийняли за акторів. Вечірка в грузинському ресторані тривала до третьої ранку.

10 жовтня подружжя вирушає у весільну подорож. Летять до Кракова, звідти до Берліна, Парижа, Відня, Будапешта й назад до Києва. Планують провести по два-три дні в кожному місті.

Сейчас вы читаете новость «Весільні вбрання у вікторіанському стилі коштували 4000 гривень». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть