Ексклюзивы
четверг, 15 июля 2010 18:04

"Кажуть, Потап збанкрутів. Може, скоро продасть свій продюсерський центр"

22-річна Олена Омельчук, піар-менеджер столичної музичної компанії, прийшла минулого четверга на відкриття ресторану "Каретний". І опинилася в порожньому залі. З понад півсотні запрошених знаменитостей на вечірку ніхто не з'явився. Офіціанти розкладають фрукти у три кошики на столі: жменя черешень, гроно винограду, двоє яблук, два апельсини й банан.

- Останній дурень наважиться відкрити ресторан улітку - усі на моря й океани роз'їхалися, - каже Олена. - Хто туди літом піде? Швидше куплять закуску, бухло й поїдуть жарити шашлик на природі. І якщо людей пригощають фруктами, це означає дві речі: власник скупий чи бідний або в ресторані поганий повар і не сформоване меню.

О десятій вечора під "Каретним" зупиняється чорний Hummer 32-річного репера Ларсона. Справжнє його ім'я - Сергій Ларкін. Місця на парковці зайняті, тому співак стає біля смітників. Він у старих, обрізаних до колін джинсах, чорній футболці й кепці, взутий у червоні кросівки.

- Одразу видно, що людина сама себе продюсує, - говорить Олена. - Не можна приходити на вечірку, як бомж. Знаю кількох співаків, які сплять до обіду, за 2 години до тусівки їдуть у магазин за платтям, а звідти в перукарню чи салон краси. І ніхто їм не потикне, що двічі вийшли на люди в одному наряді.

За порожніми столами в залі пліткують кілька гостей:

- А ви чули, що Ані Лорак із Муратом розійшлися? Кажуть, не може від нього завагітніти, бо з ним якісь проблеми. Доки вона на гастролях, він усі гроші просаджує на вечірках.

- Кажуть, Потап збанкрутів. Може, скоро продасть свій продюсерський центр. Мав магазин десь у Європі - уже продав. Криза по ньому вдарила. Повіз Камєнських у Штати на концерт. Там хоче знайти собі спонсора.

- Чули, в "Арені" зараз мегапаті. Приїхала Ірина Білик зі Звєрєвим. Кажуть, там наливають віскі й вино. Поїхали туди. Чого тут втикати?

Тим часом на сцену перед напівпорожнім залом виходить співак Ель Кравчук. Після четвертого романсу в його виконанні гості просять у ді-джея включити диско-музику. Той просить потерпіти - Кравчук має заспівати ще три пісні.

Сейчас вы читаете новость «"Кажуть, Потап збанкрутів. Може, скоро продасть свій продюсерський центр"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть