Ексклюзивы
пятница, 15 января 2010 18:26

"Ходжу по секс-шопу з рідною дочкою й вибираю їй покупку"

 

"Лєно, ну як?" - запитала мене начальниця після першого робочого дня. Кажу: "Ну, якщо відкривається магазин, значить це людям потрібно". Тоді він був у приміщенні Інституту урології. До нас направляли пацієнтів сексолог, гінеколог. Я швидко зрозуміла - секс-шопи допомагають людям. У кого проблеми зі здоров"ям - можуть їх вирішити, але більшість купує наші товари для різноманітнішого сексу.

Спершу хвилювалася так, що аж тремтіла. Покупець щось про товар запитує, а я одразу червонію. А потім бачу, що не лише я так нервуюся. Один із моїх перших клієнтів так розхвилювався, що забув здачу забрати - кулею вилетів! А якось прийшов чоловік, довго ходив по магазину, роздивлявся, а спитати не наважувався. Заспокоїла його, ми нормально поговорили. А наостанок каже: "Щоб зайти до вас, я три пляшки пива вдув для хоробрості".

Із покупцем поводжуся, як павучок. Уважно спостерігаю. Коли він звикне до обстановки й зупиниться біля якоїсь вітрини, тоді випускаю свої "щупальця" - запитую, чи не підказати щось. Тобто не налітаю одразу з допитом. Головне не злякати клієнта - магазин же специфічний.

Якщо людина вперше зайшла у секс-шоп, проводжу екскурсію. От і сьогодні вже дві екскурсії зробила дівчатам. Розкриваю їм очі на сексуальне життя. Наприклад, більшість жінок не знають про вагінальні кульки. А їх навіть гінекологи рекомендують - для зміцнення стінок піхви. Робиться щось на зразок ранкової зарядки. Усім кажу: "Не хочеш, щоб чоловік зраджував - користуйся вагінальними кульками". Цьому засобу вже три тисячі років. Раніше жінки в гаремах їх обов"язково використовували.

Учора двоє студенток були. При вході побачили вітрину з електровагінами і давай сміятися. Я їм кажу: "А ви уявляєте, що, наприклад, робити інвалідам або старим людям?" Перестали сміятися, задумалися.

Щоб зайти до вас, я три пляшки пива вдув для хоробрості

Люди елементарного не знають! Наприклад, про інтимну косметику. Тільки презервативи на слуху. Але ж презерватив може порватися, тому бажано користуватися ще й маззю, що від венеричних хвороб захищає. У нас продається спеціальний "пролонгатор" - крем, завдяки якому чоловік може безперервно займатися сексом до 40 хвилин. Здоровий статевий акт має тривати півгодини. Якщо у жінки геніталії недостатньо зволожуються, то обов"язково треба купувати лубрикант. У нашому магазині є багато його видів. За Союзу лубрикант випускали спеціально для генсеків.

Для чоловіків вакуумні помпи пропонуємо. В інтернеті про них пишуть як про апарат для збільшення статевого члена. Але він має ще дві функції - лікувальну і профілактичну. Вони добре проганяють кров по судинах, від імпотенції допомагають, і для профілактики простати їх використовують. Урологи, хто старший, помпою користуються.

Нову японську продукцію завезли - імітатори вагіни, зі специфічним дизайном. Більшість імітаторів мають форму геніталій, а ці - ні. Їх можна в кімнаті покласти - ні рідня, ні знайомі навіть не здогадаються. Вони й різні пози імітують: "жінка згори", "жінка знизу", оральний секс, анальний секс. Є автомобільний мастурбатор. Підключається до прикурювача в машині, можна в поїздки брати.

Не хочеш, щоб чоловік зраджував - користуйся вагінальними кульками. Цьому засобу вже три тисячі років. Раніше жінки в гаремах їх обов"язково використовували

Для жінок величезний вибір фалоімітаторів і вібраторів. Один із найцікавіших - "комп"ютерного типу", з кількома функціями: загальна вібрація, обертання голівки, стимуляція клітора. На клітор продаємо "метелики". Їх можна одягти й на роботу піти. Ось цілий набір насадок для анального сексу. Більшість думають, що секс-шопи для збоченців. Пояснюю: це все для звичайних нормальних людей, в яких виникає в цьому потреба.

90 відсотків усіх хвороб - від статевого незадоволення. Кожній людині потрібен секс. Регулярний і різноманітний. Коли жінка не отримує оргазму, це одразу позначається на здоров"ї. Тому не соромся, бери вібратор і в ванну - закінчувати те, що чоловік не зробив.

Трапляються дуже дивні клієнти. Прийшов 70-річний дід і каже: "Щось мене мій "друг" почав підводити. Не стирчить. Я вже з дружиною давно не сплю, а от кума постійно сексу вимагає. Зробіть щось". Раджу до лікаря сходити - відмовляється. Кажу, що вакуумну помпу треба купити, а він і слухати на хоче. "Давайте ось цей крем. Він мені точно поможе". Ну, що можу зробити? Продала.

Раніше навпроти магазину був офіс великої компанії. Її гендиректор щомісяця щось дружині прикупляв: то білизну, то крем з ароматизатором. А часто і звичайні роботяги заглядають. З одним алкашем історія просто унікальна була! У нього проблеми з потенцією почалися, він дружині вібратор купив. Через тиждень прийшов із нею. Виявляється, коли вібратор подарував, вона психонула й запустила подарунком у нього. А потім їй стало цікаво: випробувала вібратор сподобалося. З чоловіком відмовилася спати навідріз! Тому прийшли вагіну для нього купити.

Чоловік із Харкова якось заглянув. Проговорили з ним дві години. Він утратив дружину, з якою в нього все було прекрасно: і в сексі, і в розумінні. Не міг її ніяк забути, і через вісім-дев"ять місяців оженився з її сестрою. А вона виявилася зовсім іншою. Так він питав у мене порад як у жінки.

Є автомобільний мастурбатор. Підключається до прикурювача в машині, можна в поїздки брати

Є клієнти, які тільки до мене ходять. У напарниці моєї теж свої персональні клієнти. Коли людина продавцю розказала проблему, вона переступила через себе. А іншому може й не довіритися. Наша робота вимагає бути справжніми психологами.

Не можна сказати, хто приходить частіше - жінки чи чоловіки. Приблизно однаково.

Деякі в сім"ю покупки не несуть: тільки з коханкою або з коханцем використовують. А буває навпаки. Один випадок мені сподобався. Чоловік років 43, із дружиною прожив 20. Накупив сексуальної білизни й каже: "Чим із кимось стрибати в гречку, краще ми з жінкою поекспериментуємо". Поважаю таких людей.

Дехто думає, що тут жінки відповідної поведінки працюють. Приходять знайомитися. А якось дідок розпитував про те, про се, а потім давай свій орган нахвалювати. "Якби ви доктором були, я вам обов"язково показав би". Іще чого не вистачало! Можна подумати, дуже воно мені цікаво.

Гомосексуальні пари приходять. Двоє хлопчиків або двоє дівчаток. Я нормально до цього ставлюся.

Збоченець сюди був зачастив. Нічого не купував, лише розглядав. Стане, упреться поглядом в якусь річ, ніжки хрестиком зробить і задоволення отримує. Потім іде в сусідній магазин жіночу білизну міряти. Мене все це дістало і кажу: "Ага, ви знову прийшли?!" - "Так, а що?" - "Ви ж нічого не купуєте!" - "Я купував". - "Що? Один раз журнальчик за п"ять гривень? Директор мені наказала вас більше не пускати!" Більше не приходив.

Рідні на мою роботу реагують нормально. Діти вже дорослі: синові - 27, доньці - 22 роки. Син, коли вперше попав сюди, то дуже конфузився! Зараз уже звик. Його друзі часто заходять, щось купують. Буває дзвонять: "Тьоть Лєна, принесіть нам то і то". А донька одразу все спокійно сприйняла. Заглядає іноді сюди. Білизну з нею можу поміряти. Раніше ніколи не думала, що ходитиму по секс-шопу з рідною дочкою й вибиратиму їй покупку.

Ага, ви знову прийшли?! Ви ж нічого не купуєте! Що? Один раз журнальчик за п"ять гривень? Директор мені наказала вас більше не пускати!

На психіку така робота особливо не давить. Це все одно, як плаття продавати або консервні банки. Ну, зараз саме такою групою товарів торгую. І що?

Еротичні сни не почастішали. А найбільший негатив - те, що людей мало приходить. Хоча черг мені не треба. Магазин такий, що вимагає індивідуального підходу. Буває, на клієнта по годині, по дві витрачаю.

Два роки роботи в секс-шопі дуже мене змінили. Почала приділяти більше уваги собі. А ще тепер краще розумію людей. З"явилося відчуття, що я потрібна, особливо коли приходять і дякують. Почуваюся на своєму місці.

Сейчас вы читаете новость «"Ходжу по секс-шопу з рідною дочкою й вибираю їй покупку"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть