Ексклюзивы
среда, 19 сентября 2012 18:45

Купила шикарні туфлі й чоботи. Ліві одразу залишила в магазині

 

Коли Лариса КЛОЧКОВА востаннє

1. Танцювала. Позаторік на випускному в сина танцювали з чоловіком вальс. Він під музику носив мене на руках.

2. Ображали. Перед відльотом на Олімпіаду їздила в магазин закупити продуктів. Діти на гральному майданчику побачили, що в мене одна нога, й почали тицяти пальцями. Батьки їх навіть не приструнили. Просто мовчки пройшла.

3. Одягала протез. П'ять років тому. Хотіла стати й не вийшло. У мене дуже коротка культя, а у вітчизняного протеза незручні кріплення. Ходжу з підлокітниками, бо з протезом незручно сідати в машину й неможливо керувати. ­Бачила, як люди на імпортних ходять, – майже непомітно, що нема ноги. Перед Олімпіадою всім видали візки. Розміри з нас знімали, я так розумію, що назад їх не заберуть.

4. Сідала за кермо. Щодня машиною їжджу на роботу в чоловічий гуртожиток Придністровської залізниці. ­Працюю там вихователем.

5. Сварилась. Мені подзвонив чоловік після програшу в Лондоні американській збірній. Був злий, що ми взяли тільки "бронзу".

6. Почувалася жінкою. Завжди, бо маю дбайливого чоловіка, який мене любить. Приїхав із Дніпропетровська в Київ зустріти після Олімпіади в аеропорту. Побачила його з букетом – розплакалася.

7. Взувала туфлі на шпильці. 6 червня в ресторан на день народження чоловіка. Я ходжу в платтях і люблю каблук не нижче 15–17 сантиметрів.

8. Пожалкувала, що стала інвалідом. 15 квітня на свій день народження. Святкували в ресторані. Гості пішли танцювати. Чоловік мене запросив, кажу: не піду. Я до аварії займалась танцями. Минуло 22 роки. Розпачу нема, але осад залишився.

9. Робила дорогу покупку. У Лондоні купила шикарні туфлі й чоботи. Ліві одразу залишила в магазині.

10. Брала кредит. Торік 20 тисяч гривень – на ремонт будинку. З преміальних за Олімпіаду з усіма боргами розрахуємося.

Сейчас вы читаете новость «Купила шикарні туфлі й чоботи. Ліві одразу залишила в магазині». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть