вторник, 07 февраля 2012 12:33

Імбирний чай підвищує потенцію, а фруктовий - розкомплексовує жінок

 

Пуер – чорний тайський чай, який закопують у землю.

Пив пуер 15–20­-річної витримки. Коли думаєш, що чай стільки пролежав у землі, то захоплюєшся ним іще до того, як скуштував. Фантазуєш, що в нього надфізичні якості. Його називають чаєм красунь, бо він очищує організм. У землі стає сильніший і агресивніший.

Добре пити перед походом до нічного клубу. Одна­дві склянки пуеру – і не треба енергетичних напоїв. На щодень ­краще обрати зелений пуер. Його не закопують. Має трав'яний і фруктовий аромати водночас.

Тай ті чарон подають заварений у двох кружках.

П'ють, змішавши, в третій. Це тайська традиція. ­Технологію й рецептуру тай ті чарон не розголошують. ­Напої ­різних кольорів, а коли їх змішуєш, утворюється ­третій – ­яскраво­­рубіновий.

У хорошому масала понад 10 спецій. Стандартного рецепта цього індійського чаю не існує. У кожної індуської родини він свій. Прокидався на світанку із масала, який мені готувала індійка, зустрічав схід сонця над океаном. Від смаку й краєвидів здається, що фізично поєднуєшся з візуальним. У ресторані "Мантра" заварюємо чорний ­індійський чай першого ґатунку. ­Потім додаємо свіже молоко й ­суміш спецій: коріандр, кумин, чилі, карі, куркуму, кардамон, імбир, чорний перець, аніс, гірчицю. Загалом 15 спецій. ­Наприкінці – сік лайма.

Найкрутіше пити чай у тайзі. У казан із окропом сиплють чорний великолистковий. Із розрахунку один до двох, на 200 мілілітрів води – 100 грамів чаю. Варять 15 хвилин, потім розливають грамів по 200 в алюмінієві кружки. Він міцніший за каву в десятки разів. Хто хоче послабити ефект – умочують рафінад і, доки не розтанув, викидають. Діє як сорбент. Перш ніж пити, над чаєм розказують примовки про житейську філософію. Бувають вульгарні. Це ранкова традиція: для моменту, коли річка парує й скрикують перші птахи.

Чайна церемонія має тривати від 1 до 3 годин. Вона починається з посуду й столика – дерев'яного, із піддоном. У отвір усередині стола виливають воду ­після ­обливання окропом кружок та чайника. Перш ніж засипати чай, його передають із рук до рук – знайом­ляться. ­Нюхають, думають про щось приємне. Церемонія об'єднує. Її замовляють у офіс для вирішальних ­бізнес­­перемовин. Чайна церемонія – ­базовий елемент у переговорах між чоловіками. Цю китайську традицію запозичили японці.

Першу заварку виливають. Пити починають із другої. Справжній смак чаю розкривається у третій заварці. Всього роблять 7–12 заварок.

У ресторані доливайте в чай води. Замовляйте один чайник і не поспішайте. Просіть офіціанта, щоби підливав окропу. Сортовий чай можна залити п'ять разів.

Удома для заспокоєння п'ють трав'яні чаї з медом. ­Годяться зелені з м'ятою. Найкращі – збори кримських трав. Багатий смак у відвару гілок малини, вишні, виноградної лози, черемхи.

Активну ніч і підвищення потенції забезпечить ­імбирний чай. Кружальця свіжого кореня імбиру кип'ятять, ­додають спецію куркуму. Кілька крапель соку ­лайма пом'якшать смак і додадуть вітаміну С. Найкраще пити з ­медом. ­Імбирний чай, як і пуер, – чоловічі. У них чиста енергія начала Янь. Її мають звіробій, чебрець, кориця, ­шавлія. ­Додавайте ці трави у звичайний чай. ­Зміцнює імунітет і ­стимулює сексуальний потяг.

Жіночі чаї м'які й ароматні. Це білі та квіткові напої з енергією Інь і життєдайною силою землі. Ванільні та м'ятні відвари.

Щоб сексуально розкомплексувати жінку, налийте їй фруктового чаю. Можна навіть каркаде. Важливим є колір. ­Червоний і ягідний асоціюються з коханням. Чуттєвість пробуджують різноманітні фрукти в чашці. Для ефекту вона має бути прозора. Можна вкинути заморожену полуницю.

На чай не можна кричати. З ним треба встановити контакт. Це жива рослина, в основі якої молекули води. Вони відображають середовище довкола. З приємними думками розкрийте чай. Пересипте в красиву банку. Понюхайте його. Якщо він недорогий, облагородьте сухофруктами, духмяними травами, квітами.

Комерційні чаї в супермаркетах – це тирса. Їх можна пити, але користі нема. Це тепла зафарбована рідина для запивання.

Чай вибирають, як парфуми. Нюхають. Розтирають чаїнку пучками. Низькосортний чай стає порохом. ­Пробують. Він має викликати позитивні емоції. Для подальшого знайомства купують унцію. Найкращі чаї зі Шрі­Ланки, ­Індонезії, Грузії, Кенії та Японії. Чай із Німеччини, США – це реекспорт або неякісний продукт. Найкраще замовляти друзям, які їдуть до Китаю.

У фруктовому чаї є альдегіди й ароматизатори, якщо суміш однорідна. Хімічні сполуки дають аромат. У справжньому фруктовому чаї є шматочки сушених фруктів, квіти, стебла трав.

За фен­шуєм, день треба починати чаєм із молоком. Краще молочний лонг. Тоді день буде довгим і повно­цінним. Правильно чай лити в молоко, а не навпаки. ­Концентрація – столова ложка на чашку. Якщо ­більше – це молоко з чаєм, а не чай з молоком.

Згущенку в чаї в'єтнамці не розмішують. О шостій ранку п'ють чай на вулиці, за низькими пластиковими столами. Заварюють у старих алюмінієвих чайниках, на яких стоїть радянський знак якості. Ллють у склянку, на дні якої столова ложка згущеного молока.

Китайці люблять червоний чай кімун. Це молоді бруньки чаю вищого ґатунку. Янтарного кольору. Смак насичений, із медовим ароматом і копченими нотами.

Українці не розуміють білого чаю. Це бутон, який у воді розкривається квіткою. Прозорий і легкий на смак.

У Європі традиції чаювання нема. Це азійська культура. В Україні чаю п'ють більше, ніж у західноєвропейських країнах. Традиція є лише в Англії. Вона має колоніальне коріння.

Сейчас вы читаете новость «Імбирний чай підвищує потенцію, а фруктовий - розкомплексовує жінок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть