Ексклюзивы
четверг, 24 февраля 2011 16:45

"Якщо люди не мають чим здивувати, вони починають роздягатися"

О п'ятій вечора перед столичним палацом "Україна" розстеляють червону доріжку. Тут готуються зустрічати номінантів премії "Найкрасивіші люди - 2010". Їх підвозять білим лімузином. Першими приїжджають кілька маловідомих дизайнерок і рестораторок. Фотографи їх ігнорують, але ті продовжують крутитися перед камерами.

Номінанти заходять парами. Верхній одяг знімають при вході, віддають охоронцям, помічникам або просто кладуть на паркет. Позують у вечірніх нарядах. У шубах перед фотокамерами усміхаються співачка 63-річна Ніна Матвієнко з донькою Антоніною.

17.40 у чорній напівпрозорій сукні, крізь яку видно великий живіт, заходить вагітна співачка Світлана Лобода, 28 років. Глядачі, розглядаючи відвертий наряд, перешіптуються, що вона без білизни.

- Дивна ця Світлана. Кажуть, батько дитини - танцюрист, який із нею виступає на сцені. Він і заміж пропонував вийти, але вона відмовилася. Хоче виховувати дитину сама. Феменістка чи шо? - шепче дівчина-студентка подружці.

О 17.50 з'являється російський стиліст ?-річний Сергій Звєрєв. Із Москви привіз сина Сергія, 14 років. Обоє у чорних костюмах і черевиках на високих платформах.

- Це єдиний захід, організований справді елітно. На нього престижно прийти, потусуватися. На інших подивитися і себе показати, - каже Звєрєв.

Спостерігає, як о 18.00 до "України" рядком заходять співачки Мілоская, Тіна Кароль, Марта, Альоша, Катя Бужинська та Еріка. Фанати знімають їх на мобільні телефони.

- Усі намагаються оголити ноги і груди. Мабуть, помітно погладшали за зиму, тому акцент на животах не роблять - коментує їхній вигляд Звєрєв. - На жодній не помітив бюстгальтера. То мабуть така мода в Україні, спідню білизну лишати вдома. Якщо люди не мають чим здивувати, вони починають роздягатися.

Доки артисти шукають свої місця в залі, прошу Звєрєва оцінити зовнішній вигляд чоловіків. У більшості вбрання відрізняється лише кольором сорочки. Помічає подібні костюми у співаків Матіаса і Мєха.

- Більшість прийшли у дешевих костюмах і фраках на прокат. Костюм - це не плаття, хоч який одягни, аби гарно сидів. Головне - взути дорогі туфлі. Бо чоловіка зустрічають по ногах. Українські чоловіки доглядають за собою краще за жінок. Волосся з носа і вух вищипують, роблять манікюр і маски для обличчя. Навіть пахнуть краще. В який салон не зайду, всюди чоловіки сидять. У ресторанах за чашкою кави - теж чоловіки. Таке враження, що працюють одні жінки.

Захід мав розпочатися о 19.00 але початок затягнули до 19.50. Глядачів зазивають до зали, але більшість топчуться біля червоної доріжки і замовляють напої у буфетах. За 100 г "Таврійського коньяку" правлять 60 грн, за "Хенесі" - 260. Швидше розкуповують бутерброди з ковбасою по 15 грн. Ними мами годують зголоднілих дітей. Вдвічі дорожчі з червоною рибою беруть неохоче.

Українські чоловіки доглядають за собою краще за жінок. Волосся з носа і вух вищипують, роблять манікюр і масочки для обличчя. Навіть пахнуть краще

Ближче до десятої вечора ведучий Іван Ургант починає концерт. Найкрасивішими українцями оголошують співачку 29-річну Віру Брежнєву і телеведучого, педіатра Євгенія Комаровського, 50 років. Результати підбили за голосуванням, що на сайті журналу Viva тривало кілька місяців.

- У подібного роду конкурсах часто перемагають не ті, хто справді красивий, а люди, які перебувають на піку слави, - пояснює один із продюсерів. Прізвища просить не вказувати. - Ім'я Комаровського теж повсюди на слуху. Його обожнюють мільйони українських мам. Телепрограму переглядають в інтернеті, порадами діляться на жіночих форумах. У нас на естраді є і страшніші, тільки ніхто про це не говорить. Так, вибачте, чоловік уже півстоліття прожив.

Брежнєва від коментарів після церемонії відмовилася. З донькою і матрі'ю поїхала святкувати перемогу вдома. Комаровський виходить із зали розпашілий, правою рукою поправляє метелик, лівою тримає подаровану статуетку.

- Думаю, ви розумієте, що я зовсім з іншої пісочниці. Красивим себе, звичайно, не вважаю. Я - розумний, це набагато важливіше. Думаю, дружина мене не ревнуватиме. Вона вже через таке пройшла. Я ж після закінчення інституту прийшов до лікарні, де на одного лікаря було по кілька медсестер.

Лікар із сім'єю живе у Харкові. До Києва приїжджає на зйомки програми "Школа доктора Комаровського". Запитую, чому не привіз на церемонію дружину.

- Хоч хтось у сім'ї повинен виходити в магазин спокійно. Раніше я тільки в Харкові не міг спокійно ходити по вулицях, а зараз по всій Україні. Для мене це, повірте, особиста трагедія.

Сейчас вы читаете новость «"Якщо люди не мають чим здивувати, вони починають роздягатися"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть