Ексклюзивы
воскресенье, 22 сентября 2019 17:05
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Знищили бізнес

– А в якій сфері твої знайомі працюють? Бо ціни різні, – каже знайома рієлторка. Друзі зі столиці хочуть орендувати у Львові помешкання на вихідні. Все зайнято. Прошу допомоги у Вероніки. Вона має бізнес – подобова оренда квартир. Дві винаймає у власників і здає в суборенду подобово. Ще одна, найбільша, – власна.

– Я як розкрутилася? Квартири продавала. Важко працювала, – розповідала мені раніше. – Сиділа день і ніч на сайтах оголошень, першою купувала газети з безкоштовними об'явами. Тільки з'являлося на продаж гарне житло – дзвонила власникам. Переконувала мати справи лише зі мною, а я допоможу продати на дві-сім тисяч доларів дорожче. Собі брала половину накрученої ціни. Їхнє оголошення видаляла, ставила зі своїм номером.

Усе було добре, поки не продала квартиру парі програмістів. А ті порадили мене колегам. На обох заробила кілька тисяч доларів. А потім ті дізналися, що помешкання коштувало на п'ять тисяч дешевше, ніж вони купили. Розізлилися й написали заяву в поліцію.

Справу закрили, бо Вероніка довела, що надавала лише інформаційні послуги покупцям. Про її дії написали на кількох форумах, у соцмережах, занесли в чорні списки рієлторів. Довелося змінити телефон й акаунти. Клієнтів поменшало.

– За кілька тисяч доларів такий галас здійняли. Та вони їх за кілька місяців заробляють, – каже Вероніка. – Мій бізнес знищили, аферисткою обізвали. Тепер завжди питаю, в якій сфері клієнти працюють. Якщо в ІТ – втричі підвищую ціну. Скоро відіб'ю втрачене

Сейчас вы читаете новость «Знищили бізнес». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть