Ексклюзивы
понедельник, 06 декабря 2021 17:00
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Не хотіли образити

"Я поважаю людей, які справді згадують жертв Голодомору й запалюють свічку. Але щиро. І не кричать, які вони правильні, а після сторіз зі свічкою йдуть у караоке, на концерт, у ресторан із друзями", – пише чернівецький блогер Олександр Заліско.

У суботу гучно відгуляв 29-річчя у львівському Будинку вчених. Була розкішна вечірка з елементами еротики. Покликав артистів і успішних колег. Знімали відео й називали святкування "голодна туса". Підписники обурені. Закликають видалити фото й відео. А рекламодавців – припинити співпрацю з блогерами.

Коли я працювала в міському закладі культури, наша команда щотижня проводила виставки, фестивалі, кінопокази. Перш ніж оголосити дату, відкривали два календарі – з державними святами й церковний. Щоб не розпочати вуличного фестивалю їжі в перший день Великого посту. Чи не зробити кінопоказу комедій у день національного трауру. Не хотіли образити чиїсь почуття.

Хтось у коментарях радить підвищити рівень освіти чи купити календарик. Українці і світ вшановують пам'ять невинних жертв, знищених штучним голодом у часи сталінського режиму, в четверту суботу листопада. День пам'яті щороку припадає на іншу дату.

"Я народився 27 листопада, не вибирав цього дня", – пише іменинник із понад мільйоном підписників.

Сейчас вы читаете новость «Не хотіли образити». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Больше всего комментируют
Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть