Ексклюзивы
суббота, 15 февраля 2014 13:35
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Щасливий випадок

– А раптом я завтра прокинуся мільйонером? – каже знайомий Юрій.


Сім років працює адміністратором комп"ютерного клубу. Вечори проводить за онлайн-іграми. Одружуватися чи шукати кращу роботу не планує. Зате щомісяця третину зарплати витрачає на лотерейні білети.


– У житті завжди є місце щасливому випадку. Обов"язково його дочекаюся.


Герой нового американського фільму "Таємне життя Волтера Мітті" пропрацював 16 років фотолаборантом у журналі Life. Він щодня переглядає унікальні знімки з усього світу. Але коли береться за анкету на сайті знайомств – усвідомлює, що в жодній країні не побував. У графі "Цікаві пригоди" також писати нічого.


Життя героя Бена Стіллера змінює нещасливий випадок. Він губить плівку з ексклюзивним кадром знаного фотографа, якого зіграв Шон Пенн. Аби не втратити роботу і справити враження на симпатичну співробітницю, вирушає шукати автора знімка. Дістається Гренландії. Звідти гелікоптером вирушає до Ісландії, де пошуки обриває виверження вулкана. Надивившись світу на 90-мільйонний бюджет фільму, врешті знаходить фотографа в Гімалаях. Пощастило.


Як і моєму другові. Його щасливий випадок теж знайшов. Дізнався, що став одним із переможців американської лотереї Green Card. Повідомлення на електронній пошті змінило Юрине життя. Він позбирав гроші із боржників, записався на експрес-курси англійської, взяв підробіток додому.
А потім дізнався, що повідомлення про виграш надіслали шахраї, аби виманити гроші. Юра викинув підручники, відправив назад роботу клієнтам і запустив нову гру – "Стратегію". Чекає наступного випадку.

Сейчас вы читаете новость «Щасливий випадок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть