Ексклюзивы
пятница, 04 ноября 2011 11:57
Дмитро Корчинський
Дмитро Корчинський
Лідер політичної партії "Братство"

В українців на руках стільки зброї, що вистачить на три збройних повстання

Президент Віктор Янукович заявив, що у нього є інформація про підготовку збройних нападів на органи державної влади. Нібито українці з цією метою масово скуповують зброю.

На жаль, дані ці не правдоподібні. Адже наскільки ми знаємо, в Україні не скуповують масово зброю. І взагалі-то в українців вже є достатньо на руках амуніції для того, щоб організувати не одне, а, як мінімум, три збройних повстання. Якщо брати незареєстровані стволи нарізної зброї, то їх більше мільйона на руках у населення.

А те, що Янукович сказав, що певні "темні сили" готують напади на державні установи, - це зрозуміла річ. Якщо у країні наявний настільки роздутий репресивний апарат, то, безумовно, він має продукувати страх і для вищого керівництва. Адже якщо це керівництво перелякане, то воно до себе наближає того, хто рятує. Сила будь-якого чиновника визначається його близькістю до керівного тіла. Відповідно, якщо Хорошковський і Могильов хочуть бути ближче до Януковича, то останнього треба перелякати до смерті, аби він зрозумів, що без перших двох і кроку не можна ступити.

Думаю, їм це вдалось - своєю заявою Янукович натякнув, що він реально боїться. Він справді вірить у те, що його можуть вбити. Згадайте, з якого регіону походить чинний президент. Уся його біографія свідчить про те, що таке іноді трапляється з тими чи іншими бізнесменами або начальниками. Для Януковича це не є якоюсь абстракцією. Наш глава держави - тверезомисляча людина, за що ми його і поважаємо. Тому спецслужби й працюють.

Але не дивлячись ні на що, я глибоко вірю в український народ. Вірю, що прийде час, і він не просто увірветься до приміщень органів державної влади, а й розбереться. Сподіваюсь, що ці "розборки" торкнуться всіх підряд. І не тільки депутатів, а значно ширше коло громадян. Адже насправді усім нам хотілось би цього. Тому сподіваюсь, що постраждають не лише державні установи.

Маємо ж ми нарешті отримати естетичну компенсацію за довгі роки страждань.

Сейчас вы читаете новость «В українців на руках стільки зброї, що вистачить на три збройних повстання». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть