Ексклюзивы
вторник, 05 марта 2013 12:50
Геннадій Москаль
Геннадій Москаль
Народний депутат від блоку "Народна Самооборона - Наша Україна", перший заступник Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією

Перестрахувався: закопав посвідчення помічника машиніста на городі

Нардепа від "Батьківщини" Сергія Власенка хочуть позбавити депутатського мандату. Таке рішення ухвалив регламентний комітет Верховної Ради. Власенка звинувачують у тому, що він суміщує роботу у парламенті із адвокатською діяльністю. У знак протесту опозиціонери заблокували трибуну Ради.

Незабаром будуть забирати права на водіння машини, бо, не дай Бог, депутат ввечері може таксувати і отримувати нетрудові прибутки. Свіжий приклад — міністр Верховної Ради Криму Анатолій Могильов. Сів, не маючи посвідчення у бульдозер, і зносив паркани. Чи це не сумісництво? Міністр і по сумісництву бульдозерист. Ми доходимо до маразму.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Власенко в Раде может заменить сельский адвокат с Винниччины

Я почав копати усі свої документи. Знайшов - мамо рідна! В мене вдома лежить посвідчення на право управління електровозом у якості помічника машиніста. Ледь не знепритомнів. Я колись закінчив технікум і пішов на курси на помічника машиніста. В мене електровоза, правда, нема. Але ж, якщо я сяду на "Хюндай", завтра хтось з "регіоналів" на мене напише, скажуть: "Дивіться, Москаль "Хюндаєм" керує, бо він права має!". То я закопав посвідчення на городі. Буду тепер обходити той "Хюндай" десятою дорогою.

Вже сьогодні депутати один на одного пишуть. Манія якась почалась по всій Верховній Раді. Жодного немає нормального нардепа, усі - сумісники. Якщо брати на озброєння такі підходи, незабаром у тій Верховній Раді нікого не залишиться. На кожного можна щось знайти. Кожен має права, хто на управління трактором, хто бульдозером, хто машиною, хто – адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Власенко уверен, что сегодня суд лишит его депутатских полномочий

Але ж Конституція чітко говорить — діяльність з метою отримання прибутку. А якщо цей документ у вигляді сувеніра, то що він може давати? Якщо ти його не використовуєш і це посвідчення тебе не годує, а годує зарплата депутата, то чому тоді позбавляти мандатів? Інша справа, якщо знайдуть, що хтось комусь платив гроші і вони були незаконно зароблені. Тоді ніхто заперечувати не буде проти позбавлення мандата. Але ж якщо цього немає, для чого робити збурення? Тільки Верховна Рада заспокоїлась і почала працювати, знову знайшли собі мороку.

Наступний крок — усіх будуть перевіряти на наявність паспорта іншої країн, потім на обрізання. Я вже не знаю чим це закінчиться. Незабаром ми так самоочистимося, що залишиться один Володимир Рибак у цьому парламенті.

Сейчас вы читаете новость «Перестрахувався: закопав посвідчення помічника машиніста на городі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть