Ексклюзивы
суббота, 09 декабря 2017 09:30
Сергей Дзех
Сергей Дзех
Журналист, редактор

Проблеми на роботі

– Медична реформа починає подобатися, – каже Ірина.

За місяць їй телефонують на мобільний чотири педіатри. Кожен пропонує свої послуги після Нового року. Обіцяють відповідати на дзвінки цілодобово, консультувати, приходити за потреби додому. Аби тільки Ірина підписала контракт і водила до них 4-річного сина Макара.

– Лікарі борються за клієнтів, бо від кількості людей залежатиме їхня зарплата. Багатьом знайомим теж надзвонюють, – говорить Ірина. – Трьох відшила, бо працюють у лікарнях в іншій частині міста. Добиратися понад годину. А третя – молода, з клініки, в яку ходимо. Зустрілися. Задоволена нею, як слон. 32 роки, з дитиною ласкава. Тільки зайшли в кабінет, а вона чай-каву пропонує. Сину магнітик подарувала. Розповіла про себе – де вчилася, який стаж. Все супер. Підпишу з нею контракт. Бо нашому нинішньому педіатру Галині Василівні вже під 60. Може грубо відповісти на питання чи не прийти на виклик, коли малий лежить удома з температурою майже 40. Бо в неї, бачте, спина прихопила.

На днях зустрічаю сусідку в під'їзді.

– Не змінила рішення? – цікавлюся.

– Усе пропало, – каже Ірина. – Макар позавчора закашляв. Повела до педіатра послухати. А вона не прий­няла. Бо Галина Василівна взнала, що обдзвонює її клієнтів, і влаштувала грандіозний скандал. Сказала, що за таке приб'є. Вибачилася й порадила йти на прийом до колишньої. Проблеми на роботі їй не потрібні.

Сейчас вы читаете новость «Проблеми на роботі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть