четвер, 21 листопада 2019 15:08

"Там нічого не було": Арахамія захистив "Юзіка"

"Там нічого не було": Арахамія захистив "Юзіка"
Арахамія захищає нардепа зі "Слуги народу" Юрія Корявченкова Фото: LIGA.net

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не бачить криміналу в опублікованих аудіозаписах розмови народних депутатів.

Арахамія захищає нардепа зі "Слуги народу" Юрія Корявченкова, пише УНН.

"Ви самі чули ці плівки? Ви там бачите якусь корупцію чи щось таке? Я бачив особисто, те, що я почув – що приїхали люди в рідне місто Президента, це група людей, не пов'язана один з іншим, група нардепів з різних кіл. Вони кажуть: там є у вас, як і в моєму рідному Миколаєві, нелегальна якась там "ігорка", металобрухтом займаються нелегально, наркомани якісь там, і таке інше. Вони кажуть: хто б вам не казав, що з Києва будуть телефонувати, шліть всіх подалі і робіть свою роботу", - сказав Арахамія.

На аудіозапису він почув, як нардепи "хочуть навести у цьому місті нормальний порядок, щоб показати всій країні, що прийшли зміни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арахамія сказав, що буде з нардепом, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

"Я спілкувався з Корявченко, я спілкувався з Неклюдовим, і вони кажуть: слухай, там нічого не було. Як Неклюдов з Корявченко, з різних, так би мовити, таборів, люди, не могли б разом щось робити кримінальне. Ця інформація з'явилась в оперативних джерелах, як пояснюють зараз правоохоронці, ще 3 місяці тому. Вони переслухали і зрозуміли, що немає криміналу, а зараз воно видається за якийсь "гейт", - додав голова фракції.

18 листопада в мережі оприлюднили розмову народного депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Корявченкова, яку він провів разом зі своїми колегами у Кривому Розі з представниками місцевої поліції.

Зараз ви читаєте новину «"Там нічого не було": Арахамія захистив "Юзіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути