пʼятниця, 18 лютого 2011 08:43

"Динамо" познущалось над "Бешикташем" у Стамбулі

"Динамо" познущалось над "Бешикташем" у Стамбулі

Київське "Динамо" з рахунком 4:1 на виїзді обіграло стамбульський "Бешикташ" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011.

Команди почали матч в дуже високому темпі і вже на 3-й хвилині "Бешикташ" ледь не відкрив рахунок - після передачі з правого флангу Бобо бив головою, але м'яч пройшов поряд зі штангою. Господарі повністю контролювали гру, змушуючи динамівців постійно оборонятися і грати без м'яча. Гравці "Динамо" плуталися швидко переходити в атаку, використовуючи довгі передачі на Мілевського або Шевченка, але наші форварди постійно перебували під опікою турецьких захисників.

І все-таки саме "Динамо" відкрило рахунок у матчі, використавши перший же "стандарт". Гусєв подав з кутового на Шевченка, той скинув у воротарську площу і Вукоєвич у дотик переправив м'яч у ворота. Через пару хвилин хороший удар вийшов у Ярмоленка, але голкіпер зумів перевести м'яч на кутовий. Турки зуміли зрівняти рахунок наприкінці першого тайму. Атака лівим флангом завершилася подачею у штрафний майданчик, Номбре виграв верхову боротьбу у двох динамівців і скинув м'яч на Куарежму, який сильно і точно пробив у ліву від Шовковського "шістку".

Другий тайм почався із супермоменту для "Динамо". Мілевський пройшов по правому флангу, прострілив у штрафну на Ярмоленка, якому ніхто не заважав спокійно пробити, але Андрій послав м'яч вище воріт. Але вже через хвилину кияни все-таки вийшли вперед: Шевченко після подачі кутового головою пробив точно в кут воріт. Проходить ще декілька хвилин і "Динамо" забиває третій гол і знову після "стандарту". Єрьоменко навісив у штрафний майданчик, Гусєв здавалося бив напевно, але влучив у поперечину, від якої м'яч відлетів на Юсуфа і нігерієць відправив його у сітку воріт.

Після здобутої переваги кияни не стали грати на утримання рахунку і впевнено контролювали гру, не даючи "Бешикташу" простору для атак. Лише наприкінці матчу у господарів було два небезпечних моменти, але Шовковський продемонстрував дива реакції, відбивши удари Бобо і Гуті. А на 90-й хвилині "Динамо" довело рахунок до розгромного. Гусєв заробив пенальті і сам же його чітко реалізував. Вже в доданий час Куарежма грубо зіграв проти Гармаша за що отримав червону картку і був вилучений з поля.

Матч-відповідь відбудеться 24 лютого в Києві.

Бешикташ Туреччина - Динамо К України - 1:4 (1:1, 0:3)

Голи: 0:1 - Вукоєвич (27), 1:1 - Куарежма (37), 1:2 - Шевченко (50), 1:3 - Юссуф (56), 1:4 - Гусєв (90, пенальті).

БЕШИКТАШ: Арикан, Феррарі, Сівок, Кейбаші, Ауреліо (Уйсал, 80), Куарежма, Хільберт, Ернст (Гювен, 56), Гуті, Бобо, Мерт Нобре (Угу Алмейда, 69).

ДИНАМО К: Шовковський, Михалик (Попов, 73), Даніло, Алмейда, Вукоєвич, Єрьоменко, Гусєв, Юссуф, Мілевський, Ярмоленко (Гармаш, 88), Шевченко (Кравець, 84).

Попередження: Сівок (61), Шевченко (70), Куарежма (88), Арикан (90).

Вилучення: Куарежма (90).

За матеріалами Liga.net, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" познущалось над "Бешикташем" у Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути