вівторок, 15 лютого 2011 13:23

"Бешикташ" вигнав з команди капітана перед матчем з "Динамо"

"Бешикташ" вигнав з команди капітана перед матчем з "Динамо"

Керівництво турецького клубу "Бешикташ" прийняло рішення виключити зі складу команди капітана Ібрахіма Узульмеса. Про це повідомляє офіційний сайт клуба.

Відповідне рішення було прийнято на вчорашньому позачерговому засіданні Ради директорів клубу. Причиною, через яку команда залишилась без свого капітана, стало те, що Узульмес почав бійку після закінчення матчу чемпіонату Туреччини проти "Анкарагюджю" (0:1).

"Зважаючи на грубе порушення спортивних принципів Ібрахімом Узульмесом, Рада директорів клубу одноголосно прийняла рішення розірвати контракт з цим футболістом і припинити з ним будь-яку співпрацю", - йдеться у офіційній заяві "Бешикташа".

Не зайвим буде додати, що розірвання контракту з Узульмесом стане істотним ослабленням суперника київського "Динамо" у 1/16 фіналу Ліги Європи, оскільки цей захисник був одним з ключових гравців оборони "Бешикташа".

Нагадаємо, що раніше "Бешикташ" втратив через травми основного воротаря Гьонена Ченка та захисника Ерсана Адем Гюлюма.

Нагадаємо, перший матч "Бешикташа" і київського "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 17 лютого. Початок о 20.00. Трансляція на каналі ICTV.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" вигнав з команди капітана перед матчем з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути