Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2011 08:39

Перед "Бешикташем" "Динамо" зіграло внічию із "Зенітом"

Перед "Бешикташем" "Динамо" зіграло внічию із "Зенітом"

Київське "Динамо" зіграло в нульову нічию з пітерським "Зенітом".

Вже на 4-й хвилині "Зеніт" мав можливість відкрити рахунок, але удар Лазовича прийшовся в штангу. Через 2 хвилини Шевченко мав можливість забивати, але його удар з лінії воріт вибив Бруно Алвеш.

Динамівці володіли ініціативою, але всі небезпечні дальні удари ставали здобиччю Малафєєва. Але, все ж, найкращий момент у першому таймі мав "Зеніт" - пітерці отримали можливість пробити пенальті після гри динамівців рукою, але Широков з "точки" не зумів переграти Шовковського.

Другий тайм був набагато нуднішим через дощ і постійних замін, але, все ж, динамівці виглядали краще. Небезпечно бив Мілевський зльоту, але Малафєєв з ударом Артема впорався. Відповідь "Зеніта" була не гіршою - Іонов прострілив на Файзуліна, а той, цілячись у порожні ворота, банально промахнувся.

На останній хвилині матчу "Динамо" мало можливість вирвати перемогу, але спершу удар Гусєва в "дев'ятку" витяг Малафєєв, а потім Кравець, замикаючи подачу з флангу ударом головою, не влучив у ворота.

Звітний поєдинок став для обох команд головною репетицією напередодні матчів 1 / 16 фіналу Ліги Європи. Якщо "Динамо" 17 лютого зіграє в Стамбулі з місцевим "Бешикташем", то "Зеніт" у той же день битиметься в Берні зі швейцарським "Янг Бойз".

Динамо - Зеніт - 0:0

Динамо: Шовковський, Даніло Сілва, Михалик, Юссуф, Леандро Алмейда (Попов, 54), Вукоєвич, Гусєв (Кравець, 54), Єрьоменко, Ярмоленко (Гармаш, 75), Шевченко, Мілевський

Зеніт: Малафєєв, Анюков (Мейра, 58), Бруно Алвеш, Ломбертс, Губочан (Лукович, 59), Данні (Хусті, 58), Денисов (Сємак, 52), Широков (Іонов, 41), Зирянов (Файзулін, 52) , Кержаков (Бистров, 41), Лазович (Стариков, 79)

Нереалізований пенальті: Широков (34).

За матеріалами ФК "Динамо", РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Перед "Бешикташем" "Динамо" зіграло внічию із "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути