субота, 12 лютого 2011 11:52

Луческу взяв до Риму 21 гравця і "академіків"

Луческу взяв до Риму 21 гравця і "академіків"

У суботу, 12 лютого, лайнер з "Шахтарем" на борту взяв курс з Донецька до Риму на першу гру 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Рома" - "Шахтар", яка відбудеться в середу 16 лютого.

Такій ранній від'їзд команди в столицю Італії обумовлений бажанням Мірчі Луческу як можна ретельніше підготувати своїх підопічних до гри з "Ромою". Спочатку "Шахтар" розміститься в готелі Hotel Parco La Borghesiana, який розташований в тихому місці на околиці Риму.

Цей комплекс має всі необхідні умови для найбільш плідних занять футболістів, про що свідчить хоча б той факт, що тут вже гостювали такі відомі футбольному світу команди, як "Мілан", "Ювентус", "Інтер", "Манчестер Юнайтед", "Арсенал "(Лондон), а також збірні Італії, Німеччини, Аргентини.

У понеділок ввечері, 14 лютого, Гірники змінять місце дислокації і переїдуть в самий центр Рима, а саме в готель Rome Cavalieri. Крім безлічі переваг цього готелю варто відзначити і близьке її розташування від Стадіо Олімпіко, що, погодьтеся, важливо в світлі майбутнього поєдинку з "Ромою".

Як ми вже повідомляли, 15 лютого "Шахтар" проведе тренування на арені суперника, а перед початком занять Мірча Луческу поспілкується з журналістами на прес-конференції. Що стосується складу, який взяв з собою Містер в Рим, то він виглядає так:

Воротарі: Андрій П'ятов, Рустам Худжамов

Захисники: Микола Іщенко, Ярослав Ракицький, Разван Рац, Дмитро Чигринський, Олександр Чижов

Півзахисники: Вілліан, Віталій Віценець, Олексій Гай, Жадсон, Василь Кобін, Дуглас Коста, Даріо Срна, Тарас Степаненко, Алекс Тейшейра, Томаш Хюбшман

Нападники: Луїс Адріано, Марсело Морено, Генріх Мхітарян, Едуардо

Також разом з першою командою у Вічне Місто набиратися міжнародного досвіду вирушили і юнаки Академії Гірників U-16. На 15 та 16 лютого у підопічних Валерія Кривенцова і Юрія Гуляєва заплановані товариські матчі з однолітками з "Роми" і "Лаціо".

Раніше Президет "Шахтаря" Рінат Ахметов поставив своїй команді завдання - вихід до 1/4 Ліги Чемпіонів.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Луческу взяв до Риму 21 гравця і "академіків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути