понеділок, 17 січня 2011 17:14

"Шахтар" оголосив про продаж квитків на матч з "Ромою"

"Шахтар" оголосив про продаж квитків на матч з "Ромою"

"Шахтар" оголосив про дати продажу квитків на матч Ліги чемпіонів з італійською "Ромою". Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Продаж квитків почнеться 24 січня. Переваги отримають власники абонементів "Шахтар" і карт Fan ID. Першими реалізують своє право викупу квитків на цю гру в період з 24 січня по 6 лютого власники сезонних абонементів, яким, до того ж, квитки обійдуться дещо дешевше, ніж іншим уболівальникам.

З 7 по 9 лютого гарантувати собі присутність на матчі зможуть власники карт Fan ID, які відвідали від 5 до 12 зустрічей в рамках національного чемпіонату і Кубка України. Всім власникам карток Fan ID буде відправлено СМС-повідомлення, яке підтверджує право купівлі одного квитка (на одну карту).

Також можливість придбати квитки на цю зустріч будуть мати школярі, студенти та корпоративні клієнти, які організовано приїжджали на "Донбас Арену" і регулярно присутні на матчах чемпіонату і Кубка України.

З 10 по 13 лютого, у разі наявності вільних квитків, пріоритет їх викупу буде відданий власникам карт Fan ID, які відвідав від 1 до 4 ігор "Шахтаря". Вони зможуть придбати по одному квитку.

Фінальним етапом стане відкрита реалізація квитків (якщо такі залишаться) всім бажаючим. Можливий вільний продаж квитків почнеться 14 лютого і буде здійснюватися через каси "Донбас Арени" і систему онлайн-продажу.

Нагадаємо, що "Шахтар" свій перший збір проведе в ОАЕ.

За матеріалами РБК-Украина

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" оголосив про продаж квитків на матч з "Ромою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути