неділя, 06 лютого 2011 12:57

"Ньюкасл" встановив унікальне досягення у матчі з "Арсеналом"

"Ньюкасл" встановив унікальне досягення у матчі з "Арсеналом"

"Арсенал" не зміг втримати перевагу в чотири м'ячі у гостьовому матчі чемпіонату Англії з "Ньюкаслом". Зустріч завершилася з рахунком 4:4.

До 26-й хвилині лондонці вели з результатом 4:0 завдяки дублю Робіна ван Персі і голам Тео Волкотта та Йоана Джуру. Багато вболівальників "Ньюкасла" не витримали і залишили стадіон.

На початку другого тайму з поля був вилучений гравець "канонірів" Абу Діабі, після чого "сороки" піднеслися духом.

На 69-й хвилині Джої Бартон з пенальті відіграв один м'яч, на 75-й Леон Бест зробив рахунок 2:4, на 83-й Бартон знову з 11-метрової позначки скоротив відставання до мінімуму, а за дві хвилини до кінця основного часу матчу Чейк Тіоте встановив остаточний результат - 4:4.

"Коли рахунок став 4:1, ми трохи запанікували. Реакція Діабі на дії Джоуї Бартона була занадто нервовою, а після пропущеного гола ми відчували тиск. Нам було важко грати в цьому темпі, особливо коли залишилися удесятьох", - зазначив після гри розчарований наставник канонірів Арсен Венгер.

В "Арсеналу" після цієї гри стало 50 очок, він йде другим у турнірній таблиці і відстає від "Манчестер Юнайтед" на чотири бали.

"Ньюкасл" став першою командою в історії англійської прем'єр-ліги, що зуміла врятуватися, програючи по ходу зустрічі з різницею в чотири м'ячі, повідомляє Infostrada.

Ньюкасл - Арсенал - 4:4 (0:4, 4:0)

Голи: 0:1 - Волкотт (1), 0:2 - Джуру (3), 0:3 - ван Персі (10), 0:4 - ван Персі (26), 1:4 - Бартон (69, пенальті) , 2:4 - Бест (75), 3:4 - Бартон (83, пенальті), 4:4 - Тіоте (88).

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Ньюкасл" встановив унікальне досягення у матчі з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути