неділя, 06 лютого 2011 11:59

Аутсайдер завдав "МЮ" першої поразки в сезоні

Аутсайдер завдав "МЮ" першої поразки в сезоні

Лідер англійської футбольної прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" сенсаційно поступився аутсайдеру "Вулверхемптону" в гостьовому матчі.

Зустріч 25-го туру, що пройшла у Вулверхемптоні на стадіоні "Молінью", завершилася вольовою перемогою господарів з рахунком 2:1. Рахунок в матчі на 3-й хвилині відкрив португальський півзахисник гостей Нані, який обдурив захисників і точно пробив з меж штрафного майданчика у ближній кут воріт.

Але вже на 10-й хвилині "вовки" зробили рахунок рівним, відзначився захисник Джордж Елокобі, а на 40-й ірландський нападник Кевін Дойл замкнув головою навіс зі штрафного і приніс господарям перемогу.

"Вулверхемптон" набрав 24 очки, але залишився на останньому місці в турнірній таблиці чемпіонату Англії. "Манчестер Юнайтед", незважаючи на поразку, продовжує лідирувати, маючи в своєму активі 54 очки і випереджаючи "Арсенал", який іде на другому місці, на 4 бали.

Вулверхемптон - МЮ 2:1

Голи: Елокобі, 10, Дойл, 40 - Нані, 3

МЮ: Ван дер Сар, Рафаель, Еванс (Смоллінг, 65), Відіч, Евра, Нані, Каррік (Скоулз, 46), Гіггз, Флетчер, Бербатов (Чічаріто, 65), Руні

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Аутсайдер завдав "МЮ" першої поразки в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути