Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 10:21

Капітан "Манчестер Юнайтед" попрощався з футболом

Капітан "Манчестер Юнайтед" попрощався з футболом

Капітан англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл завершив кар'єру. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу. Чи отримає 35-річний футболіст місце в тренерському штабі команди, не уточнюється.

Раніше повідомлялося, що Невілл піде із спорту після закінчення сезону-2010/11, а потім займеться тренерською діяльністю в "МЮ".

Невілл підписав перший контракт з "Манчестером" в 1991 році, а в 1992 році дебютував в основному складі команди. За свою кар'єру в "МЮ" він провів 602 матчі і забив сім голів.

У складі "Манчестера" Невілл виграв вісім чемпіонатів Англії, дві Ліги чемпіонів, три Кубки Англії, два Кубки ліги, Міжконтинентальний кубок і клубний чемпіонат світу. З 2005 року Невілл виконував функції капітана команди.

З 1995 по 2007 роки захисник виступав за збірну Англії і провів за національну команду 85 матчів. Футболіст взяв участь у двох чемпіонатах світу і трьох чемпіонатах Європи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Манчестер Юнайтед" попрощався з футболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути