Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2011 12:32

У Криму почався суд над футболістом "Севастополя"

У Криму почався суд над футболістом "Севастополя"

У Криму розпочався суд над футболістом ФК "Севастополь" Владиславом Піскуном, який у листопаді минулого року збив на смерть жінку з двома дітьми.

Позавчора відбулося попереднє слухання у справі про аварію в Севастополі, що трапилася 21 листопада минулого року, повідомляє "Газета по-киевски".

"Слідство у цій справі завершили ще 28 грудня, - розповів прес-секретар прокурора Севастополя Валерій Ястремський. - Експертизи показали, що водій був тверезий, а ДТП сталося через високу швидкість, на якій обвинувачений вже не зміг контролювати автомобіль. Точну цифру експерти не назвали, але у справі фігурує формулювання, що BMW Піскун розігнав більш ніж на 80 км / год.

Рідні загиблих не захотіли знайомитися з матеріалами справи - це їх право, а не обов'язок. Вони заявили цивільний позов на 12 млн грн. По частині 3 ст. 286 КК за аварію з трьома загиблими Піскуну загрожує до 10 років в'язниці.

"Провину Владислав визнає повністю, згоден, що перевищив швидкість, і готовий понести покарання. Він вже навіть виплатив 16 тис. грн знайомій дівчині, яка їхала з ним в BMW і теж постраждала в аварії. У неї був складний перелом, і була потрібна операція.

Що стосується вимог сім'ї Воронкових (12 млн грн), то це нечувана сума, однак мій підзахисний покладається в цьому питанні на суд. Що присудять виплатити, то його сім'я і буде віддавати. Заперечувати цивільний позов ми не будемо", - розповів адвокат підсудного Олександр Рудь.

Нагадаємо, 21 листопада 2010 Владислав Піскун на кабріолеті BMW збив 26-річну Ліну Воронкову з доньками, яким було 5 років і 1, 5 року. Всі троє загинули на місці. Слухання справи по суті призначено на 14 лютого.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «У Криму почався суд над футболістом "Севастополя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути