Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 09:21

Футболіст-убивця хоче переведення з СІЗО до лікарні

Футболіст-убивця хоче переведення з СІЗО до лікарні

У Криму триває розслідування резонансної ДТП, коли гравець ФК "Севастополь" Владислав Піскун на своєму BMW збив на смерть 26-річну Ліну Воронкову з двома дітьми.

Неофіційно стало відомо, що у справі вже отримані результати низки експертиз. За даними джерел у МВС, встановлено, що швидкість авто Піскуна на момент скоєння ДТП була 140 км/год, а не 80-90 км/год, як спочатку намагався розповідати водій.

Як розповів керівник слідчого управління Севастополя Роман Литвинов, допити Піскуна тривають.

"Він не відмовляється від надання свідчень, щиросердно розкаюється і повністю визнає свою провину. На розслідування у нас є два місяці, термін закінчується 21 січня, тому до цієї дати справа буде розслідувана, ознайомимо обвинуваченого і потерпілих і передамо до суду", - повідомив він.

Водночас з'явилися припущення, що через скарги на здоров'я Піскуна можуть перевести з СІЗО до лікарні, пише "Газета по-київські". Лікарі кажуть, що йому потрібно прооперувати руку, пошкоджену в ДТП, і операція повинна відбутися 13 грудня.

Під виглядом лікування футболіст може так і залишитися в лікарняній палаті, де умови набагато кращі, ніж у камері, до початку суду.

Нагадаємо, 21 листопада у Севастополі футболіст ФК "Севастополь" Владислав Піскун на BMW влаштував зі своїм товаришем "перегони" і не впорався з керуванням. В результаті аварії під колесами його авто загинула жінка і двоє дітей, які йшли по тротуару.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст-убивця хоче переведення з СІЗО до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути