Ексклюзиви
понеділок, 22 листопада 2010 13:18

Футболістові, який убив матір з дітьми, загрожує від 5 до 10 років в'язниці

Футболістові, який убив матір з дітьми, загрожує від 5 до 10 років в'язниці

Проти футболіста клубу "Севастополь" Владислава Піскуна, який на смерть збив жінку та двох дітей, порушено кримінальну справу. Футболісту загрожує від 5 до 10 років в'язниці. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Справу порушено за частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу України "порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які управляють транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей".

Дії, передбачені частиною першої цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права управління транспортними засобами строком до трьох років.

Зараз слідство встановлює, чия це була машина, який водійських стаж гонщика, проводиться експертиза з приводу перевищення швидкості.

У центрі громадських зв'язків міліції Севастополя кажуть, що сам футболіст врятувався дивом.

"Водієві і пасажирці пощастило - спрацювали подушки безпеки. Дівчину, за документами вона ніяка не дружина, з черепномозковою травмою поклали на ноші і відвезли в першу міську лікарню. Туди ж був доставлений і водій", - розповіли в міліції.

Лікарі дали довідку, що футболіст може утримуватися в позалікарняних умовах, а тому його заарештували.

Нагадаємо, близько 11 години ранку неділі Піскун, рухаючись по вулиці Севастополя на своєму чорному кабріолеті BMW, не впорався з керуванням і на великій швидкості вилетів на тротуар.

Там автомобіль на смерть збив жінку з двома дочками - дворічна дівчинка була в колясці, а п'ятирічна йшла поруч з матір'ю.

Як повідомляють українські ЗМІ, у машині також знаходилася його вагітна дружина і від отриманих травм вона в лікарні померла. Пізніше видання уточнили, що в машині була інша дівчина і вона вижила.

Колектив ПФК "Севастополь" (клуб грає в українській вищій лізі) у своєму звертанні до севастопольців засудив дії Піскуна і висловив співчуття родичам загиблої.

КП

Зараз ви читаєте новину «Футболістові, який убив матір з дітьми, загрожує від 5 до 10 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути