Ексклюзиви
понеділок, 22 листопада 2010 08:35

За кермом БМВ, що вбив двох жінок та двох дітей, був футболіст (ФОТО)
6

Молодша - Кіра, 2 роки
Старша - Настя, 5 років

Владислав Піскун, гравець футбольного клубу "Севастополь", який 21 листопада у ДТП вбив двох жінок і двох дітей, заарештований і посаджений в ізолятор Севастопольського управління міліції.

За даними експертизи, під час скоєння аварії Піскун був тверезий.

Про це повідомив співрозмовник в УМВС України в м. Севастополь, повідомляє сайт "Крымский аналитик". Владислав Піскун визнав свою провину і дає свідчення, повідомив співрозмовник.

Зі свідчень 24-річного майстра спорту з футболу стало відомо, що спортсмен зустрів на світлофорі свого знайомого, який їхав на автомобілі Міцубісі, і почав з ним в перегони.

У гонці Міцубісі вирвався вперед, а Піскун на БМВ вирішив обігнати його по зустрічній тролейбусній смузі, але не впорався з керуванням і вискочив на тротуар, де БМВ спочатку вдарився в стовп, відлетів до стіни будинку, після чого, у зворотному польоті, буквально зніс кузовом жінку з двома дітьми 2-х і 5-ти років. Усі троє загинули на місці.

За словами джерела, міліції ледве вдалося відбити Піскуна від розлюченого натовпу та батька й чоловіка загиблих, які були готові розтерзати вбивцю на місці.

Пізніше адвокати затриманого здійснили спробу звільнити його, також повідомив співрозмовник. Проте працівники міліції витримали тиск і заарештували вбивцю.

Як раніше повідомлялося, вранці 21 листопада водій автомобіля БМВ, перевищивши швидкість, не впорався з керуванням і вилетів на тротуар, де на смерть збив матір і двох дітей двох і п'яти років.

Пасажирка БМВ померла в лікарні від отриманих травм. Як з'ясувалося вона була вагітна. Повідомлялося, що пасажиркою автомобіля була дружина футболіста, але через деякий час було встановлено, що його дружини в машині не було, а загибла - знайома футболіста, особа якої встановлюється. У Владислава Піскуна перелом гомілки і струс мозку.

Фото: Друга Смуга, Крымский аналитик

Зараз ви читаєте новину «За кермом БМВ, що вбив двох жінок та двох дітей, був футболіст (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути