Ексклюзиви
вівторок, 01 лютого 2011 13:47

"Просто не витримали нерви" - Стецьків про зміни до Конституції

"Просто не витримали нерви" - Стецьків про зміни до Конституції

Голосування за зміни до Конституції, які стосуються подовження термінів повноважень президента та парламенту, забезпечили "тушки".

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав "нунсівець" Тарас Стецьків.

"Черговий раз куплені "тушки" забезпечили голосування Партії регіонів. При цьому дрогнула і частина "Нашої України", яка клялася, що не буде голосувати. Проголосувала окрема частина депутатів з групи "За Україну", інші проголосували... Тут, я думаю, з одного боку, йде мова про тиск, а з іншого - в окремих депутатів просто не витримали нерви", - зазначив нардеп.

За словами Стецьківа, депутати захотіли подовжити собі політичне життя.

"Бо коли подумали, що треба йти на вибори у березні, то просто здали нерви. Отакий у нас депутатський корпус. Це не парламент, це богодєльня для штамповки рішень уряду. Цей парламент треба було розпускати к чортовіїй матері", - наголосив він.

Нардеп також зазначив, що якщо депутати зараз не готові йти на вибори, то не будуть готові й через 5 років.

"Якщо не змогли піти у березні, то не захочуть і через 5 років. А мені хочеться іти на вибори. І ми мали йти, бо був шанс обігнати нинішню владу, взяти парламентську більшість. "Регіонали" активно не хотіли цих (дострокових. - ред.) виборів, бо знали, що ситуація розгортається не в їхню сторону. А ще за рік, в них є така надія, що вони закатають нас в асфальт, і тоді вже не буде ніякої проблеми", - підкреслив Стецьків.

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, Верховна Рада конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012.

Зараз ви читаєте новину «"Просто не витримали нерви" - Стецьків про зміни до Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути