Ексклюзиви
середа, 19 січня 2011 17:35

Ющенко пірнав у ополонку з охоронцями (ФОТО)
11

Фото: Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Колишній президент України Віктор Ющенко сьогодні, 19 січня, у свято Водохреща традиційно купався у козацькому селищі "Мамаєва слобода".

Екс-глава держави прийшов на свято, як і обіцяв о пів на першу дня разом зі своїм братом Петром та 4-ма охоронцями. Їх провели в окремий будинок, куди одразу подали куліш, бутерброди з салом та часником, медовуху і трав'яний чай.

20 хвилин люди й священник не починали обряд, чекаючи на Віктора Андрійовича.

Разом з екс-президентом пірнали два його охоронці. Ющенко поцілував хрест, тричі занурився у воду, мовчки вийшов на берег і попрямував у будинок. Люди знімали президента на мобільні телефони.

Всього у "Мамаєвій слободі" зібралось більше 500-от людей. Вхід на територію селища платний — 40 грн. Після занурення люди куштували наливку по 20 гривень за 50 грамів, куліш по 25 грн за порцію та бутерброди з салом і часником по 20 гривень.

"25 років кожного дня у холодній воді купаюсь. Сьогодні - найкращий день, щоб почати загартовуватись. Треба швидко окунутися й грітись одразу. Тіло розтирати не можна. Добре випити гарячого чаю або 50 грамів коньяку. Сьогодні дуже сильна енергетика. Вода дійсно цілюща. Перед тим як пірнути, треба попросити у Бога здоров'я, прочитати молитву, перехреститися й цілий рік не хворітимеш", - розказав фотограф Юрій Миколайович.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пірнав у ополонку з охоронцями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути