середа, 22 грудня 2010 13:42

"Дев'ятка" влаштувала на автотрасі Київ-Чоп криваве місиво (ФОТО)

У вівторок, 21 грудня, на автодорозі Київ-Чоп сталася жахлива аварія. Близько першої години дня між селами Чинадійово та Карпати, що в Мукачівському районі Закарпаття, зіткнулися Жигулі дев'ятої моделі, Volkswagem Jetta та вантажівка МАН.

"Водій "дев'ятки", яка рухалася в бік міста Мукачеве, вирішив обігнати вантажівку "МАН", що їхала в попутному напрямку", - розповіла Gazeta.ua керівник прес-служби ВДАІ ГУМВС в Закарпатській області Ганна Трофимчук. – Та на зустрічній смузі водій "Жигулів" не вправився з кермом і зіткнувся з автомобілем Volkswagem Jetta, що рухався назустріч".

Після зіткнення Volkswagem відкинуло на зустрічну смугу, де він у свою чергу зіткнувся із вантажівкою. 53-річний водій та 22-річний пасажир Volkswagem, а також водій "дев'ятки" загинули на місці пригоди.

Того ж дня у Воловецькому районі Закарпаття вантажівка "Рено", яка перевозила будівельний бітум із Харкова до Мукачева, злетіла із 10-метрової висоти.

Випадок стався на мості через річку Латорицю. Водій вантажівки не впорався із керуванням й авто на швидкості пошкодило захисну огорожу та злетіло вниз.

Цистерна від падіння розгерметизувалася, бітум витік назовні, але в річку не потрапив. Водія вантажівки госпіталізували до районної лікарні.

Фото: прес-служба ВДАІ ГУМВСУ в Закарпатській області

Зараз ви читаєте новину «"Дев'ятка" влаштувала на автотрасі Київ-Чоп криваве місиво (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути