Ексклюзиви
субота, 18 грудня 2010 12:49

Син екс-мера Димитрова повторив злочин батька

Син екс-мера Димитрова повторив злочин батька

Сьогодні в м. Красноармійськ (Донецької області) ховають 23-річного Олександра Самодурова. Його на автодорозі Димитрово-Красноармійськ збив син екс-мера міста Димитрова Юрія Анісімова - Ігор.

Олександр Самодуров керував скутером, з ним їхала його 20-річна подруга Настя, яка так само отримала серйозні пошкодження. ДТП сталось 15 листопада 2010 року в першій половині дня. В результаті отриманих травм (перелом основи черепа), Саша місяць знаходився в стані коми і помер 15 грудня. Настя перенесла операцію з трепанації черепа і операцію з установки апарату Ілізарова (у неї зламана гомілка).

За словами очевидців, автомобіль ВАЗ-2110, за кермом якого був Ігор Анісімов, не гальмував і їхав на великій швидкості. Удар був дуже сильним - скутер відлетів від місця зіткнення на 20 метрів, пасажирка скутера ударилася об лобове скло, а потім її відкинуло на дах автомобіля. Водій скутера відлетів в інший бік. Як стверджують працівники ДАІ, скутерист підрізав автомобіль.

За словами брата загиблого Олександра - Михайла Самодурова, про Ігоря Анісімова відомо, що він вживав наркотики.

"Він двічі перебував на обліку в наркодиспансері, неодноразово притягався органами правопорядку", - говорить Михайло.

Жителі Димитрова вважають, що син колишнього мера і зараз вживає наркотики.

Ніякої допомоги постраждалим Ігор Анісімов не надав.

"Я сам працював директором обл.центру експертизи і оцінки, і за досвідом знаю, що коли потерпілим не допомагають, це говорить тільки про одне: всі ресурси направлені в інший бік. Анісімов-старший вже більше року має досвід як вибиратися з таких справ і, мабуть, цей досвід їм знадобився", - зазначив адвокат Самодурових Сергій Курчін.

Адвокат вважає, що Ігор Анісімов міг уникнути зіткнення шляхом простого маневру, але не вжив для цього ніяких дій.

Нагадаємо, екс-мер Димитрова Юрій Анісімов, батько Ігоря Анісімова, 8 жовтня 2009 року двічі проїхався по робітниці Димитровської шахти Ірині Тимошенко, яка померла в лікарні 22 жовтня 2009 року. Мер був в крайньому ступені алкогольного сп'яніння і намагався втекти з місця події. Але був затриманий і побитий шахтарями.

Червоноармійський районний суд засудив Анісімова-старшого до 7 років позбавлення волі, проте він оскаржив вирок, а зараз вже заявляє, що не здійснював наїзд на пішохода.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Син екс-мера Димитрова повторив злочин батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути