Ексклюзиви
четвер, 16 грудня 2010 08:59

Федецький приніс "Карпатам" нічию у матчі з ПСЖ

Федецький приніс "Карпатам" нічию у матчі з ПСЖ

Львівські "Карпати" зіграли внічию 1:1 з французьким "Парі Сен-Жермен" у матчі шостого туру групового раунду Ліги Європи. Вперше команда Олега Кононова набрала очки на цьому груповому етапі.

Цей матч не мав турнірного значення для обох команд: французи достроково забезпечили собі участь в плей-офф, а львів'яни не змогли б піднялися з останнього місця. Але "Карпатам" хотілося набрати перші очки на груповому етапі, і почали гру дуже активно, створивши в дебюті кілька небезпечних моментів. Але гості абияк відбилися, а потім і зовсім освоїлися на засніженому стадіоні.

Французи не форсували подій, очікуючи свого шансу, і на 39-й хвилині дочекалися. Кожанов втратив м'яч на своїй половині поля, після подачі з флангу м'яч від львівського захисника відскочив до Луіндули, який без труднощів переграв Тлумака. Але "Карпати" не опустили руки і відігралися перед самою перервою. Після сильного удару Федецького зі штрафного, голкіпер не зумів зловити м'яч і в підсумку пропустив його між ніг - 1:1.

На початку другого тайму "Карпати" забивають другий гол, але арбітр скасовує м'яч Сергія Кузнєцова, фіксуючи положення поза грою. Львів'яни серйозно пресингували суперника, змушуючи парижан постійно оборонятися. Але до середини другого тайму гравці "Карпат" помітно втомилися, і темп гри сильно впав, а гравцям ПСЖ було набагато легше справлятися з атаками суперника. У результаті рахунок на табло так і не змінився і "Карпати" завершили нічиєю свій єврокубковий сезон.

Група J

Севілья Іспанія - Борусія Д Німеччина - 2:2 (2:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Кагава (4), 1:1 - Ромарік (31), 2:1 - Кануте (35), 2:2 - Суботіч (49).

Карпати Україні - ПСЖ Франція - 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 0:1 - Луіндула (39), 1:1 - Федецький (45).

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Федецький приніс "Карпатам" нічию у матчі з ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути