Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2010 19:38

Турчинов поскаржився, що у Генпрокуратурі змушують дивитися "Шустер live"

Турчинов поскаржився, що у Генпрокуратурі змушують дивитися "Шустер live"

Перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов на допиті в Головному слідчому управлінні у Генеральній прокуратурі України коментував висловлювання екс-міністр внутрішніх справ Юрія Луценка в контексті обвинувачення, пред'явленого Луценку Генпрокуратурою.

"Знову дуже багато питань. Мені запропонували подивитися разом зі слідчими запис передачі "Шустер live", де Юрій Луценко давав коментар з цього питання. Я змушений був дивитися запис цієї цікавої передачі. Я так розумію, що пан Шустер дуже популярна людина в Генеральній прокуратурі України. Тому що його передачі використовують як докази чи аргументи у справі", - сказав Турчинов журналістам у четвер після допиту, який тривав майже 3 години.

Турчинов зазначив, що він відповідав на питання слідчого в контексті висловлювань Луценка.

При цьому перший заступник глави ВО "Батьківщина" висловив жаль, що йому доводиться витрачати багато часу на походи до Генпрокуратури замість того, щоб займатися опозиційною діяльністю.

Як повідомлялося, Турчинов викликався на допит в Головне слідче управління Генпрокуратури 11 листопада 2010 року. Тоді він повідомив журналістам, що слідчий допитував його як свідка у справі за обвинуваченням екс-глави МВС Луценка в розкраданні коштів.

Генпрокуратура інкримінує Луценку привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Йдеться про нарахування зайвих 40 тис. грн пенсії водієві екс-міністра. Луценко перебуває на підписці про невиїзд.

Раніше Турчинова кілька разів викликали на допити до Служби безпеки України. Так, 8, 20 і 22 вересня 2010 СБУ допитувала його як свідка у справі про розмитнення імпортного газу.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Турчинов поскаржився, що у Генпрокуратурі змушують дивитися "Шустер live"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути